Κατηγορίες
Τοπικό IN THE SPOTLIGHT

Ευθεία επίθεση ΕΠΣ Χανίων σε Αυγενάκη! “Μας κουράσατε!”

Μετά τις ΕΠΣ Σάμου και Δωδεκανήσου, σειρά παίρνει η ΕΠΣ Χανίων που με επιστολή της προς τον υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη επιτίθεται για μια σειρά από ζητήματα που φέρνουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο με την πλάτη στον τοίχο.

H επιστολή της ΕΠΣ Χανίων (την υπογράφει ο πρόεδρος της Κώστας Κωνσταντινίδης) προς τον Λευτέρη Αυγενάκη η οποία είναι μακροσκελής κάνει αναφορά στα εξής θέματα:

  1. Στα σωματεία “σφραγίδες” στα οποία αναφέρθηκε προ ημερών ο υφυπουργός.
  2. Στον αριθμό των σωματείων που έχουν εγγραφεί στο μητρώο.
  3. Στην κατάρτιση που θα πρέπει να έχουν οι προπονητές που αναλαμβάνουν ποδοσφαιρικούς ερασιτεχνικούς συλλόγους, ενώ γίνεται αναφορά και στους προπονητές ακαδημιών.

Ιδιαίτερα στο ζήτημα των προπονητών, η επιστολή στέκεται στο μεγαλύτερο ποσοστό της, καθώς, μεταξύ άλλων αναφέρονται ατασθαλίες και ελλείψεις του νόμου Αυγενάκη που σε πολλές περιπτώσεις βρίσκονται σε πλήρη διάσταση με όσα προβλέπει η ΕΠΟ. Μάλιστα, η επιστολή της ΕΠΣ Χανίων καλεί την FIFA να πάρει (επιτέλους) θέση!

Η επιστολή φυσικά δεν είναι τυχαίο ότι εστάλη τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, καθώς το ζήτημα του μητρώου δεν έχει ξεκαθαρίσει και μάλιστα πολλές ομάδες αλλά και πολλές Ενώσεις βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο και πιθανότατα να αποβληθούν από τα πρωταθλήματά τους, με συνέπεια να τίθεται σε κίνδυνο η διεξαγωγή των πρωταθλημάτων αυτών!

Η κόντρα πλέον έχει κλιμακωθεί, αλλά το θέμα είναι να μη διακινδυνεύσει η ομαλή διεξαγωγή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων.

Στο τέλος μάλιστα η επιστολή της ΕΠΣ Χανίων προτρέπει τον υφυπουργό “ελάτε εσείς να διοργανώσετε τα πρωταθλήματα”!

Αναλυτικά η επιστολή της ΕΠΣΧ στον Λευτέρη Αυγενάκη, με κοινοποίηση στον πρόεδρο της ΕΠΟ Τάκη Μπαλτάκο και στους εκπροσώπους των FIFA/UEFA:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *