Κατηγορίες
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Facebook: Θα ξαναπέσει;

Η χθεσινή πτώση του Facebook προκάλεσε αναταραχή, μήπως όμως η δημοφιλής πλατφόρμα θα ξαναπέσει;

Facebook: Μεγάλη είναι η αναστάτωση που έχει προκληθεί μετά την πτώση των social media, με την ανησυχία να είναι έντονη ανάμεσα στους χρήστες για το κατά πόσο διέρρευσαν προσωπικά δεδομένα.

Τα όσα είπε μάλιστα ο πρόεδρος της Linked BussinesΜιχάλης Βαφόπουλος δημιούργησαν ακόμη μεγαλύτερα ερωτήματα καθώς υποστήριξε πως δεν μπορεί να υπάρξει έλεγχος για την διαρροή των προσωπικών δεδομένων αφού δεν υπάρχουν τα απαραίτητα εργαλεία.https://b18fca125c43187d3527dd701f8254e0.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-38/html/container.htmlabout:blank

Μαζί με το Facebook όμως έπεσαν και οι εξίσου δημοφιλείς πλατφόρμες του Instagram και του Whatsapp, με ένα από τα ερωτήματα που τίθενται μετά τις τελευταίες εξελίξεις έχει να κάνει με τα δεδομένα του κάθε χρήστη.

Επηρεάζονται αυτά μετά από την κατάρρευση του Facebook, όπως και του Instagram;

Σίγουρα οι απορίες είναι πολλές από την στιγμή που με τέτοια ευκολία παρακάμφθηκαν τα δεδομένα τόσων ανθρώπων που θεωρούσαν πως μέσω των social media, τους παρέχεται η απαραίτητη ασφάλεια και προστασία.

Αυτό το όποιο κανείς δεν μπορεί να απαντήσει με σιγουριά αυτή τη στιγμή είναι το κατά πόσο το Facebook θα μπορέσει να ξεπεράσει αυτό το πρόβλημα χωρίς να ξαναπέσει και πως γίνεται να περάσει έτσι το θέμα που έχει δημιουργηθεί.

sportime.gr