Κατηγορίες
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Φερνάντο Σάντος: Απορρίφθηκε η έφεση, θα πληρώσει 4,5 εκατ. ευρώ για φοροδιαφυγή

Στο κενό έπεσε η έφεση του Φερνάντο Σάντος στην υπόθεση φοροδιαφυγής, με τον Πορτογάλο προπονητή πλέον να καλείται να πληρώσει το ποσό των 4,5 εκατομμυρίων ευρώ στην εφορία.

Τα μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη συνεχίζονται για τον Φερνάντο Σάντος! Σύμφωνα με την Πορτογαλική «A Bola», η έφεση που κατέθεσε για να απαλλαχθεί από τις κατηγορίες φοροδιαφυγής απορρίφθηκε από το Δικαστήριο και πλέον ο κλητήρας της εθνικής Πορτογαλίας καλείται να πληρώσει το ποσό των 4,5 εκατομμυρίων ευρώ στην εφορία!

Όπως είχε αποκαλύψει η «Expresso» με αποκλειστικό της δημοσίευμα τον προηγούμενο Μάιο, φαινομενικά ο άλλοτε τεχνικός της εθνικής Ελλάδος είχε αποκρύψει έσοδα από τις φορολογικές Αρχές της Πορτογαλίας, με συνέπεια να χρωστά εκατομμύρια!

Συγκεκριμένα το εν λόγω δημοσίευμα υποστηρίζει ότι η FPF προσέλαβε τον Πορτογάλο προπονητή και τους βοηθούς του μέσω της Femacosa, με τις δυο πλευρές ωστόσο τις χρονιές 2016 και 2017 να εκμεταλλεύονται την εταιρεία για να μην δηλώσουν εξ ολοκλήρου τους μισθούς του Σάντος στην εφορία.

Από την πρώτη στιγμή τόσο ο ίδιος ο Πορτογάλος όσο και η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Πορτογαλίας αρνήθηκαν τις κατηγορίες, όμως η υπόθεση ακολούθησε τη νομική οδό. Σύμφωνα με τα νεότερα ρεπορτάζ, το Δικαστήριο αποφάσισε να απορρίψει την έφεση του άλλοτε τεχνικού των ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, ο οποίος πλέον κινδυνεύει να πληρώσει περί τα 4,5 εκατομμύρια ευρώ στις φορολογικές Αρχές.

gazzetta.gr

Η Κρήτη πρωτοπορεί στην ποιοτική ανάπτυξη και κατασκευή ιστοσελίδων και eShop. …στην καλύτερη τιμή της Ελλάδας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.