Κατηγορίες
TENNIS CORNER

Φεύγει για… άλλες πολιτείες ο Νουχάκης

Έκανε προπονήσεις στις εγκαταστάσεις του Ο.Α.Σούδας.

Τις βαλίτσες του… για άλλες Πολιτείες ετοιμάζει ο Ρεθυμνιώτης τενίστας, Γιώργος Νουχάκης, ο οποίος εξασφάλισε μία υποτροφία για το πανεπιστήμιο του Montana State.

Ο νεαρός τενίστας θα συνεχίσει την αγωνιστική του δράση στις Η.Π.Α., ενώ παράλληλα θα μπορέσει να πραγματοποιήσει τις σπουδές που τον ενδιαφέρουν. Το συγκεκριμένο πανεπιστήμιο, άλλωστε, αγωνίζεται στην 1η κατηγορία του πρωταθλήματος στην Big Sky Conference και τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί, ενώ διαθέτει ένα από τα κορυφαία ερευνητικά προγράμματα παγκοσμίως, με περίπου 15.000 φοιτητές να συμμετέχουν σε αυτά και όλες οι αθλητικές ομάδες του να βρίσκονται στις κορυφαίες κατηγορίες των αθλημάτων τους στις ΗΠΑ.

Την είδηση για το μέλλον του δημοσιοποίησε ο ίδιος σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, όπου εμφανίστηκε ενθουσιασμένος για όσα έρχονται… «Είμαι ενθουσιασμένος που υπογράφω με το Montana State University. Ευχαριστώ όλους όσοι με βοήθησαν σ’ αυτό το μακρύ ταξίδι. Είμαι ενθουσιασμένος για όσα έρχονται!».

Μην ξεχνάμε ότι έχει διαγράψει μία πολύ καλή πορεία όλο αυτό το διάστημα χτον χώρο του τένις, συμμετέχοντας σε δεκάδες διοργανώσεις ανά την υφήλιο το περασμένο διάστημα (ITF, Εθνική ομάδα) και έχοντας κατορθώσει να συγκεντρώσει αρκετές διακρίσεις στην κατηγορία του, όπως ο τίτλος στα διπλά στο G5 τουρνουά της Βουδαπέστης το 2020. Άλλωστε, έχει συνηθίσει στον δρόμο… της ξενιτιάς, μιας και από το 2019 ανήκει στην ισπανική BTT Tennis Academy της Βαρκελώνης, λαμβάνοντας την καλύτερη δυνατή υποστήριξη σε ό,τι αφορά την εξέλιξη του στην αντισφαίριση.

sportsmagazine.gr