Κατηγορίες
Υγρός στίβος

Φεύγει για το παγκόσμιο της Βουδαπέστης η Κρομμυδάκη

Εφτασε η στιγμή για την αναχώρηση της ελληνικής αποστολής για την Εθνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης η οποία θα λάβει μέρος στο 19ο παγκόσμιο πρωτάθλημα ανδρών και γυναικών που θα διεξαχθεί στην Βουδαπέστη.

Ανάμεσα στα 12 κορίτσια που θα πάρουν μέρος στη διοργάνωση συγκαταλέγεται η Ιφιγένεια Κρομμυδάκη του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, η οποία άλλωστε για το λόγο αυτό εδώ και πάρα πολύ καιρό συμμετείχε σε προετοιμασία με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν από τις 17 μέχρι και τις 25 Ιουνίου.

Η σχετική αναφορά που κάνει η ΚΟΕ είναι η εξής:

Το πρώτο σκέλος των αθλητών / τριών μας, που θα μετάσχουν στο 19ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών / Γυναικών της Βουδαπέστης (18/6 – 3/7), αναχωρεί αύριο (15/6) στην ουγγρική πρωτεύουσα.

Είναι η Εθνική μας ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης με τις 12 αθλήτριες που την συγκροτούν και τους συνοδούς τους, καθώς επίσης και οι 8 από τους 15 συνολικά κολυμβητές της Εθνικής μας ομάδας.

Με την Εθνική ομάδα της καλλιτεχνικής, αναχωρούν οι αθλήτριες: Ζωή Αγραφιώτη, Μαρία Αλζιγκούζη, Κρυσταλένια Γιαλαμά, Ζωή Καράγγελου, Μαρία Καραπαναγιώτου, Δανάη Καριώρη, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, Σοφία Μαλκογεώργου, Αντριάννα Μισίκεβιτς, Λύδια – Φωτεινή Παπαναστασίου, Ευαγγελία Πλατανιώτη και Ελένη Φραγκάκη.

Μαζί τους, οι προπονήτριες Βαρβάρα Λιθαδιώτη και Χριστίνα Θαλασσινίδου, με αρχηγό αποστολής την έφορο του αθλήματος και ειδικό γραμματέα του Δ.Σ της ΚΟΕ, Δέσποινα Καράμπελα. Στη Βουδαπέστη μεταβαίνει, με την αποστολή και η διεθνής κριτής Μαρία Μαρούγκα.

Η καλλιτεχνική θα φιλοξενηθεί, από 17 έως 25 Ιουνίου, στην πισίνα “Szechy” της Βουδαπέστης (νησί Μαργαρίτας).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.