Κατηγορίες
Super League IN THE SPOTLIGHT

“Φήμες για Κουλιεράκη!”

Ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ Ζοσέ Μπότο μίλησε στο Metrosport.gr και ρωτήθηκε για τα θέματα που βρίσκονται στην επικαιρότητα. Θα γίνει με ενδεχόμενη μεταγραφή Κουλιεράκη;

Υπάρχουν πολλές φήμες για τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς λόγω της καλής παρουσίας του στο Μουντιάλ. Υπάρχουν όμως και φήμες για τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη. Τι ισχύει; «Όπως είπατε είναι απλά φήμες. Τίποτα συγκεκριμένο δεν έχει φτάσει στον ΠΑΟΚ για Αντρίγια και Κουλιεράκη. Προφανώς ξέρουμε ότι ο Αντρίγια είναι ένας παίκτης που άρεσε σε ομάδες λόγω της παρουσία του στο Μουντιάλ. Ο “Κούλιε” αρέσει λόγω της ηλικίας και των πρώτων παραστάσεων του και σιγά σιγά εμφανίζονται κι άλλοι νεαροί ποδοσφαιριστές που προκαλούν το ενδιαφέρον σε ομάδες, αλλά δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο τώρα. Άρα μιλάμε μόνο για φήμες γιατί στον ΠΑΟΚ δεν έχει φτάσει κάτι επίσημο».

boto.jpg


Έχοντας πρόσφατη την εικόνα του Κωνσταντέλια στο μυαλό μας από το Περιστέρι, είναι ένας παίκτης που παρουσιάζει μεγάλη προοπτική, σωστά; «Ο Κωνσταντέλιας είναι ένα σπουδαίο ταλέντο που αρχίζει να εξελίσσεται όσο περισσότερο παίζει. Κάποιες φορές κάνει εντυπωσιακά πράγματα μέσα στο γήπεδο και άλλες δεν παίρνει και τις καλύτερες αποφάσεις, αλλά αυτό είναι κομμάτι της διαδικασίας και της εξέλιξης. Είναι κάτι φυσιολογικό όλο αυτό που βλέπουμε από έναν παίκτη που ξεκινάει τώρα την πορεία του. Στόχος μας είναι να τον αφήσουμε να εξελιχθεί, να μεγαλώσει και να μην βάλουμε πολλή πίεση επάνω του. Ο Κωνσταντέλιας είναι το μέλλον του ΠΑΟΚ και θα πρέπει να τον προστατεύσουμε».

Ποια είναι η κατάλληλη διαχείριση για όλες αυτές τις φήμες που υπάρχουν για τους νεαρούς παίκτες της ομάδας και για τον ντόρο που υπάρχει γύρω από το όνομά τους; «Δεν είναι δύσκολη η διαχείριση, γιατί μιλάμε για φήμες και για φήμες που δεν έχουν βάση. Οι δυσκολίες στην διαχείριση είναι ότι όταν υπάρχει κάτι αληθινό ή όταν υπάρχει μια πραγματική πρόταση από κάποια ομάδα. Σε μια τέτοια περίπτωση οι παίκτες μπορεί να ρωτάνε τι γίνεται με την πρόταση και όλα τα συναφή… Μέχρι τώρα δεν έχουμε κάτι σημαντικό στα χέρια μας σε ό,τι αφορά το ενδιαφέρον άλλων ομάδων. 

boto1.jpg


Δεν γίνεται να σχολιάζουμε τις φήμες που γράφονται ή τις φήμες που ακούγονται… Μιλώντας για την καθημερινότητά τους, αυτά τα παιδιά έχουν την κατάλληλη νοοτροπία για να διαχειριστούν όλα όσα ακούγονται γι’ αυτούς. Ακόμα και τα καλά λόγια που λένε για τις ικανότητες τους, είναι έτοιμοι να τα αφήσουν στην άκρη και να συνεχίσουν την εξέλιξή τους. Έχουν το μυαλό που πρέπει να έχουν οι μεγάλοι παίκτες. Δεν πετάνε στα σύννεφα, είναι προσγειωμένοι και ήρεμοι. Σκέφτονται μόνο την καθημερινή δουλειά στην προπόνηση και αυτό είναι πολύ σημαντικό σε αυτήν την ηλικία, οι παίκτες να έχουν το μυαλό μέσα στο κεφάλι τους. Αυτό είναι το χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει τους πραγματικά μεγάλους παίκτες από νωρίς».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *