Κατηγορίες
Basket Corner

Final 8 Κυπέλλου Ανδρών: Sold Out ο τελικός στα “Δύο Αοράκια”!

Η Ελληνική Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης ανακοίνωσε ότι εξαντλήθηκαν όλα τα εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στις 18ης Φεβρουαρίου στα “Δύο Αοράκια”, ωστόσο υπάρχουν ακόμα διαθέσιμα εισιτήρια για τους προημιτελικούς και τους ημιτελικούς.

Παράλληλα, στο ίδιο γήπεδο θα φιλοξενηθεί, στις 18 Φεβρουαρίου, ο τελικός Κυπέλλου Γυναικών, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τις Εσπερίδες Καλλιθέας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Ο Κυπελλούχος Ελλάδας 2024 θα στεφθεί σε γεμάτο γήπεδο! Τα εισιτήρια του τελικού του ΟΠΑΠ Final 8 Κυπέλλου Ανδρών εξαντλήθηκαν!

Υπάρχουν ακόμη διαθέσιμα εισιτήρια για τους προημιτελικούς της διοργάνωσης που θα διεξαχθούν στις 15 και 16 Φεβρουαρίου και τους ημιτελικούς που θα γίνουν στις 17 Φεβρουαρίου. Μπορείτε να κλείσετε τη θέση σας ΕΔΩ με ένα “κλικ”.

Όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια για τον τελικό του Κυπέλλου Ανδρών και το επιθυμούν, μπορούν να στείλουν email στο eok-tickets@basket.gr, προκειμένου να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους να παρακολουθήσουν και τον τελικό του Κυπέλλου Γυναικών.

Υπενθυμίζουμε πως το ΟΠΑΠ Final 8 Κυπέλλου Ανδρών θα φιλοξενηθεί στο ΚΓ Αλικαρνασσού στα Δύο Αοράκια 15-18 Φεβρουαρίου και πως παράλληλα θα φιλοξενηθεί στο ίδιο γήπεδο, στις 18 Φεβρουαρίου, ο ΟΠΑΠ Τελικός Κυπέλλου Γυναικών, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τις Εσπερίδες Καλλιθέας. Για τα εισιτήρια του τελικού του Κυπέλλου Γυναικών, μπορείτε να κάνετε “κλικ” ΕΔΩ».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *