Κατηγορίες
Τοπικό IN THE SPOTLIGHT

Φώς στο τούνελ; Επαφή ΕΠΟ με ΓΓΑ για το μητρώο

Παρότι οι συνομιλίες των δύο πλευρών είχαν διακοπεί και δεν φαινόταν στον ορίζοντα η δυνατότητα σύγκλισης για την εύρεση λύσης στο ακανθώδες θέμα του “μητρώου σωματείων της ΓΓΑ”, χθες, όπως σας ενημέρωσε το SoccerPlus, υπήρξε επικοινωνία των δύο πλευρών, ΕΠΟ – υφυπουργείου αθλητισμού, ώστε οι συζητήσεις να συνεχιστούν.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα γίνει συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών σε επίπεδο στελεχών (Ψαρροπούλου – Κάκκος), με θέμα την κατγραφή των σωματείων που έχει στο μητρώο της η ΕΠΟ και αυτών που έχουν δηλώσει στο υφυπουργείο οι ΕΠΣ.

Ωστόσο υπάρχει μια διαφορά που πρέπει να ληφθεί υπόψη: Οι ΕΠΣ έχουν δηλώσει στο υφυπουργείο τον αριθμό των σωματείων που αγωνίστηκαν στα πρωταθλήματα. Η ΕΠΟ έχει στο μητρώο της όλα τα εγγεγραμμένα σωματεία. Δηλαδή ακόμα κι αυτά που δεν αγωνίστηκαν στο προηγούμενο πρωτάθλημα αλλά δεν έχουν διαγραφεί.

Με άλλα λόγια η ΕΠΟ παρουσιάζει τα εγγεγραμμένα σωματεία, ήτοι αυτά που δεν έχουν διαγραφεί από τις ΕΠΣ επειδή δεν έχουν συμπληρώσει τρία χρόνια “μη εν ενεργεία”.

Εξ’ αυτού του λόγου προκύπτει η διαφορά στον αριθμό των σωματείων που δηλώσει η ΕΠΟ με τον αριθμό που έχει στη διάθεσή του το υφυπουργείο αθλητισμού.

Πηγή: soccerplus.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.