Κατηγορίες
Αυτοδιοίκηση ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Φραγκιαδάκης και επίσημα Γενικός Γραμματέας στο Δήμο Χανίων

Ο Γιώργος Φραγκιαδάκης είναι και με τη… βούλα ο νέος Γενικός Γραμματέας του Δήμου Χανίων.

Ο Γιώργος Φραγκιαδάκης είναι και επίσημα ο νέος Γενικός Γραμματέας του Δήμου Χανίων μετά την Απόφαση του Δημάρχου Χανίων Παναγιώτη Σημανδηράκη της 1ης Νοεμβρίου 2019 (Αρ. Απόφασης 487). Πρόκειται για τον πρώην Διοικητή του Νοσοκομείου Ρεθύμνου.

Όπως αναφέρει το flashnews.gr, o Γιώργος Φραγκιαδάκης αντικαθιστά τον Δημήτρη Φραγκάκη (νέος ΓΓ ΕΟΤ) και τον Εμμ.Μπολώτη που είχε αναλάβει (μετά τον Δημ. Φραγκάκη) για μικρό διάστημα δύο μηνών (Ιούλιος-Αύγουστος 2019).

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗ

Ο κ. Φραγκιαδάκης Γιώργος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1977 και η καταγωγή του είναι από τα Χανιά. Σπούδασε Λογιστική και Χρηματοοικονομική Διοίκηση στο Πανεπιστήμιο του Essex και έχει αποκτήσει δύο μεταπτυχιακούς τίτλους στα «Χρηματοοικονομικά και Επενδύσεις» από το Πανεπιστήμιο του Exeter καθώς και στη «Διοίκηση Μονάδων Υγείας» από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Είναι διδάκτορας του Πολυτεχνείου Κρήτης με ερευνητικό αντικείμενο τα Οικονομικά της Υγείας και την Αξιολόγηση Υπηρεσιών Υγείας. Το 2003 διορίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων ως Διοικητικό Στέλεχος και από το 2012 έως το 2016 ανέλαβε καθήκοντα Υποδιευθυντή Διοικητικού.  Το διάστημα 2011 – 2012 διορίστηκε ως Υποδιοικητής στην 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης με αρμοδιότητα τη εποπτεία της Οικονομικής Οργάνωσης των Νοσοκομείων της Κρήτης και του απονεμήθηκε η εύφημος μνεία από τον τότε Υπουργό Υγείας.

Τον Ιούλιο του 2016 ανέλαβε Διοικητής στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου και το 2018  έλαβε το χρυσό βραβείο σε Πανελλήνιο Επίπεδο στην κατηγορία Εξαιρετική Επιχειρηματική Επίδοση  – Βελτίωση της Αποδοτικότητας και Αποτελεσματικότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών του. Επίσης, πρόσφατα το Κέντρο Φυσικής & Ιατρικής Αποκατάστασης του Νοσοκομείου Ρεθύμνου βραβεύτηκε με ασημένιο βραβείο στην κατηγορία Κοινωνική Ευαισθησία παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά, τον Άγγελο και τον Φραγκίσκο.