Κατηγορίες
IN THE SPOTLIGHT Στίβος ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Φραντζεσκάκης στο mirrorsports.gr: “Δεν το περίμενα ότι έκανα τόσο μεγάλη βολή”

Δηλώσεις στο mirrorsports.gr από τον κορυφαίο σφυροβόλο αυτή τη στιγμή, στην Ελλάδα τον Χανιώτη Χρήστο Φραντζεσκάκη.

Ως γνωστόν, ο Φραντζεσκάκης πήρε τρίτη θέση και έκανε ατομικό ρεκόρ στο μίτινγκ Kamila Skolimowska Memorial στο Χορζόβ της Πολωνίας.

Τον πετύχαμε χτες στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά στην Αθήνα, πριν αναχωρήσει για τη Σλοβακία.

Τι μας είπε:

Κατά πόσον περίμενες να κάνεις ατομικό ρεκόρ στην Πολωνία; Μετά το Πανελλήνιο ήμουν σε πολύ καλή κατάσταση. Ξεκουράστηκα λίγο και ξανάρχισα προπόνηση. Ήμουν πολύ καλά. Έκανα βολές στα 73 μέτρα, από τεχνικά λάθη. Στην τελευταία προσπάθεια έκανα 76,78μ. πράγμα το οποίο δεν το περίμενα και ήταν το ατομικό ρεκόρ.

Για τη σταθερότητα που επιδεικνύει: Πρέπει να είμαι σταθερός στα 75 μέτρα, για τη ηλικία μου είναι καλά και τα 73 μέτρα.

Για τους δύο τελευταίους αγώνες: Σκεφτόμουν πολύ τους αγώνες στην Πολωνία, ίσως κυρίως γιατί είχε υψηλό ανταγωνισμό, σε σχέση με τους δύο τελευταίους σε Σλοβακία και Τσεχία.

Για τον προπονητή του τον Κωστή Παπαμαρκάκη: Καταλαβαίνω πόσο τυχερός είμαι που τον έχω δίπλα μου. Και ελπίζω να συνεχίσουμε κατά αυτή τη λογική.

Για τη συνέχεια: Θα συνεχίσω προετοιμασία. Ο κόουτς θα βγάλει το πρόγραμμα.

Για το γεγονός ότι πλέον είναι ένα όνομα που ο κόσμος ασχολείται μαζί του: Αυτό μου αρέσει, με γεμίζει με αυτοπεποίθηση. Είναι σημαντικό να ασχολείται ο κόσμος μαζί σου, να στέλνει μηνύματα και να σε συγχαίρει για τις επιτυχίες σου.