Κατηγορίες
Γ' Εθνική Απόλλων Αγ. Ιωάννη

Γ Εθνική: Ανεβαίνει ο Απόλλωνας Αγίου Ιωάννη, αλλά…

Η μεγάλη πρόκληση του Απόλλωνα.

Με τα δεδομένα πλέον να είναι συγκεκριμένα και τα νούμερα χειροπιαστά, ο Απόλλωνας Αγίου Ιωάννη θα είναι σίγουρα η ομάδα που θα κληθεί να καλύψει θέση στη νέα Γ Εθνική.

Μάλιστα, έτσι όπως υπολογίζονται οι επιλαχόντες βάσει των κριτηρίων της UEFA, ο Απόλλωνας είναι πρώτος επιλαχών αφού αν ένας όμιλος έχει λιγότερα ματς αφαιρούνται από όλους τους ομίλους με ματς παραπάνω τα παιχνίδια των εμπλεκομένων ομάδων με τις ουραγούς των ομίλων.

Σε αυτό το κομμάτι , ο Απόλλωνας είναι πρώτος επιλαχών.

Το βέβαιο είναι ότι δεν θα προκύψει μία κενή θέση αλλά τέσσερις , συνεπώς ο Απόλλωνας ανεβαίνει κατηγορία.

Απο κει και πέρα αρχίζουν τα “αλλά” με την έννοια ότι στον Απόλλωνα δεν γνωρίζουν πότε θα σταλεί οι πρόσκληση στις επιλαχούσες ομάδες των μπαράζ για να αποδεχτούν την άνοδο, δεδομένου ότι η ΕΠΟ είναι και σε διαδικασία αλλαγής διοίκησης.

Το πιο σημαντικό βέβαια είναι αν η νυν διοίκηση του Απόλλωνα που θέλει την άνοδο βρει και την αντίστοιχη στήριξη από την τοπική κοινωνία και ενδεχομένως και συμπαίκτες ώστε τα έξοδα της κατηγορίας να καλυφθούν με τέτοιο τρόπο ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί ανταγωνιστική.

Ο Απόλλωνας πάντως αναμένεται να έχει στη Γ Εθνική μπόλικο χανιώτικο στοιχείο.

Ολα τα παραπάνω αναμένεται να επιβεβαιωθούν τις επόμενες μέρες ώστε ο Απόλλωνας να γίνει η πρώτη χανιώτικη ομάδα που θα παίξει Γ Εθνική μετά από 3 χρόνια.

mirrorsports.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *