Κατηγορίες
IN THE SPOTLIGHT Γ' Εθνική ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Γ’ Εθνική-Άρης Σούδας: Έκλεισε και ο Μποτωνάκης! – Στους πρωταθλητές και ο Συροκάκης – 20 Ιουλίου η “πρώτη”

Επόμενος σταθμός… Σούδα για τον Γιάννη Μποτωνάκη. Απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν οι πληροφορίες του mirrorsports.gr. Ο Γιάννης Μποτωνάκης μετά την αποχώρησή του από την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ είχε, αν μη τι άλλο, να επεξεργαστεί διάφορες προτάσεις, ωστόσο εκείνη που “ευδοκίμησε” και που φαίνεται ότι θα ολοκληρωθεί άμεσα, με επίσημη ανακοίνωση είναι εκείνη του Άρη Σούδας.

Ο Μποτωνάκης πριν από μία εβδομάδα, με ανακοίνωσή του, ευχαρίστησε την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ για την τριετή παρουσία του εκεί, ωστόσο δεν άργησε να βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, στους πρωταθλητές δηλαδή της Α’ ΕΠΣΧ.

Κλείνει και ο Συροκάκης

Ο Άρης Σούδας που έχει ήδη αποκτήσει Βαρδάκη, Κυτράκη, Δρακάκη και Μαρκουλάκη (από τον ΠΟΑ), φαίνεται ότι καταλήγει για μια θέση τερματοφύλακα, στην επιλογή του Αντώνη Συροκάκη. Ο έμπειρος Χανιώτης γκολκίπερ που αποχαιρέτησε τον Πανακρωτηριακό θα συνεχίσει να αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική.

Η “πρώτη” του Άρη Σούδας

Στο μεταξύ, μετά την -επικείμενη- μεταγραφή Μποτωνάκη θα έχει ολοκληρωθεί και το ρόστερ της ομάδας και θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός σε επίπεδο προετοιμασίας. Ήδη έχει οριστεί, η πρώτη προπόνηση του Άρη Σούδας να γίνει στις 20 Ιουλίου.