Κατηγορίες
Γ' Εθνική IN THE SPOTLIGHT

Γ’ Εθνική: Δεδομένη η “κυβερνητική πρόθεση” να ξεκινήσει!

Παρά το γεγονός ότι, τη δεδομένη στιγμή, δεν μοιάζει τίποτε συντονισμένο.

Από σήμερα δίδεται η άδεια στις ομάδες της Γ’ Εθνικής να ξεκινήσουν προπονήσεις, ωστόσο περιμένουν να λάβουν οδηγίες (πιθανόν αυτές να προκύψουν από την ΕΕ της ΕΠΟ σήμερα).

Το ίδιο ακριβώς περιμένουν και οι ομάδες των Χανίων, αλλά ευρύτερα και της Κρήτης.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες του mirrorsports.gr από Αθήνα, η πρόθεση είναι δεδομένη από τα κυβερνητικά στελέχη να προχωρήσουν οι διαδικασίες, ώστε η Γ’ Εθνική να ξεκινήσει περί τα τέλη Μαρτίου. H λογική λέει ότι δεν πρόκειται για επικοινωνιακό “τρικ” (δεν υπάρχει χωρο-χρόνος για κάτι τέτοιο) αλλά για μια, επί της ουσίας, πρόθεση.

Αναζητούνται οι τρόποι ώστε να καλυφθούν τα έξοδα για τα τεστ covid ώστε να τηρούνται τα υγειονομικά πρωτόκολλα, ενώ πιθανόν, να υπάρξουν και άλλου είδους ελαφρύνσεις για τις ομάδες και τους παράγοντες που ήδη, έχουν αρχίσει να εξανίστανται για το γεγονός ότι δεν δύνανται, κάτω από αυτές τις συνθήκες, να βάλουν το χέρι στην τσέπη.

Θεωρείται επίσης εξαιρετικά πιθανό να μπουν στο παιχνίδι Δήμοι και Περιφέρειες (εξ ου και οι συζητήσεις με Βορίδη), ώστε να καλύπτουν έξοδα που απαιτούνται, σε συνδυασμό με κρατικό “χρήμα” που επίσης είναι πιθανό να δοθεί.

Σύντομα θα έχουμε εξελίξεις αν όχι και ανακοινώσεις που θα συμπληρώσουν το “παζλ” των αποριών που τη δεδομένη στιγμή είναι εύλογο να έχουν οι ομάδες της Γ’ Εθνικής.

mirrorsports.gr