Κατηγορίες
Γ' Εθνική

Γ’ Εθνική: “Εμβόλιμη” αγωνιστική σε κίνδυνο! Λόγω καιρού… (Χάρτες)

Οι κακές καιρικές συνθήκες απειλούν τη διεξαγωγή αγώνων της 2ης αγωνιστικής του κρητικού ομίλου.

Στην κυριολεξία… “καρέκλες” ρίχνει στην Κρήτη και την Τρίτη (20/10) και οι μετεωρολογικές προβλέψεις αναφέρουν ότι κάτι τέτοιο αναμένεται να συνεχιστεί και αύριο με την ίδια ή ακόμα και μεγαλύτερη ένταση!

Συνεπώς, τίθεται εν αμφιβόλω η διεξαγωγή μέρους (τουλάχιστον) της 2ης αγωνιστικής του 10ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, αφού τα γήπεδα είναι εύλογο ότι δεν θα αντέξουν τόσο έντονη βροχόπτωση, ούτε οι ομάδες είναι δυνατόν να αγωνιστούν κάτω από αυτές τις συνθήκες.

Σήμερα μάλιστα, λίγες ομάδες κατόρθωσαν να προπονηθούν υπό κανονικές συνθήκες, αφού εγκυμονούσαν και κίνδυνοι τραυματισμών.

Αύριο θα δείξει κατά πόσον είναι εφικτή η διεξαγωγή αγώνων της 2ης αγωνιστικής, αλλά όπως λένε και οι προγνώσεις, κάτι τέτοιο μάλλον, σε πολλές περιπτώσεις δεν θα είναι εφικτό…

Δείτε τους χάρτες για αύριο από το poseidon.gr. Ο πρώτος χάρτης για πρόβλεψη στις 12 το μεσημέρι και ο δεύτερος στις 18:00. Οι ώρες περιλαμβάνουν προβλέψεις +- 3ώρες, συνεπώς οι προγνώσεις αυτές ισχύουν και για τις 16.00 που ξεκινούν τα ματς.

Μπορείτε να διαπιστώσετε και στις δύο περιπτώσεις πόσο έντονο είναι το “κύμα βροχής” πάνω από την Κρήτη.

Vas Fou – mirrorsports.gr