Κατηγορίες
IN THE SPOTLIGHT Γ' Εθνική

Γ’ Εθνική: Επιστρέφουν αύριο από ρεπό οι δύο, αντίστροφη μέτρηση για Παλαιόχωρα

Ξαναμπαίνουν στις προπονήσεις Άρης Σούδας και ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ.

Ξαναμπαίνουν στις προπονήσεις Άρης Σούδας και ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ.

Μετά το διήμερο ρεπό τους και τα πρώτα φιλικά τους, Άρης Σούδας και ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ ξαναμπαίνουν από αύριο Δευτέρα (17/8) στις προπονήσεις.

Αμφότερες έχουν διανύσει τρεις εβδομάδες προετοιμασίας, χωρίς ωστόσο να έχει διευκρινιστεί πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Μαναρώλης και Ριτζάκης έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα από τα φιλικά του Άρη Σούδας (με Απόλλωνα ήττα 1-3) και ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ (με Γρανίτη νίκη 2-0) αντίστοιχα, γνωρίζοντας όμως ότι είναι περίοδος κυρίως διορθώσεων και όχι τόσο συμπερασμάτων. Υπενθυμίζεται ότι το επόμενο φιλικό του Άρη Σούδας είναι με τον Αλμυρό (του Κώστα Κιάσσου) στο Ηράκλειο στις 22 Αυγούστου, ενώ η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ θα παίξει επίσης στις 22/8 με τη Δαμάστα.

O Άρης Σούδας μάλιστα κυνηγά μεταγραφική ενίσχυση με τον Χρήστο Βουρβαχάκη, ενώ η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ έχει ανακοινώσει ότι δεν κάνει άλλες μεταγραφές.

Εβδομάδα ανακοινώσεων αναμένεται να είναι η προσεχής στην Παλαιόχωρα, που πιθανόν να ανακοινώσει μεταγραφές και ανανεώσεις (παικτών και προπονητή). Στην Παλαιόχωρα, όπως έχουμε ξανατονίσει τρέχουν και δε φτάνουν ώστε, έστω και αργοπορημένα η ομάδα να ξεκινήσει προετοιμασία, κάτω από τις καλύτερες δυνατές συνθήκες.

Υπενθυμίζεται ότι η προετοιμασία ξεκινά τη Δευτέρα 24 Αυγούστου στο γήπεδο Καντάνου.