Κατηγορίες
Γ' Εθνική IN THE SPOTLIGHT

Γ’ Εθνική: “Έρημο τοπίο” και απλώς… περιμένουν

Καταστάσεις …παρακμής στην Γ’ Εθνική ποδοσφαίρου, ελέω κορωνοϊού.

Τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα βέβαιο, ούτε έχει υπάρξει κάποια ανακοίνωση σχετικά με την επανέναρξη των κατηγοριών. Οι ομάδες θυμίζουν… έρημο τοπίο, αφού όλα τα μέλη τους έχουν “σκορπιστεί”, αναμένοντας απλά τις όποιες αποφάσεις θα προκύψουν.

Είναι δεδομένο ότι η Γ’ Εθνική αποτελεί τον “τελευταίο τροχό της αμάξης”, αφού, το όποιο ενδιαφέρον έχει πέσει στις μικρές επαγγελματικές κατηγορίες που και εκεί φυσικά τα πράγματα εξακολουθούν να είναι δύσκολα.

Οι όποιες προτάσεις έγιναν σε επίπεδο Γ’ Εθνικής, περί τήρησης των πρωτοκόλλων κτλ, είναι σαφές ότι, ούτε έφτασαν στα αυτιά των ειδικών.

Πολλά τα σενάρια για τη Γ’ Εθνική κατηγορία πλέον, με το πιο αισιόδοξο να αναφέρει ότι θα ξεκινήσει στα τέλη Ιανουαρίου.

Σε ό,τι αφορά τον “κρητικό όμιλο” που θεωρείται από πολλούς ο “πιο πλούσιος” δεν θυμίζει σε τίποτα στην …αίγλη που είχε όταν το πρωτάθλημα ήταν σε εξέλιξη. Οι ομάδες βρίσκονται σε ένα πραγματικό “χάος” και ουδείς μπορεί να ξέρει σε τι κατάσταση θα βρίσκονται, αν και εφόσον αποφασιστεί η επανέναρξη των πρωταθλημάτων.

mirrorsports.gr