Μεγάλο βήμα για την έναρξη και ολοκλήρωση της Γ’ Εθνικής ποδοσφαίρου η χτεσινή τηλεδιάσκεψη με το μέλος της ΕΕ της ΕΠΟ Παναγιώτη Διακοφώτη.
Ένας από τους πρωτεργάτες της πρωτοβουλίας των ποδοσφαιριστών της Γ’ Εθνικής, ο πρώην παίκτης του ΑΟ Χανιά και νυν του Διαβολιτσίου Καλαμάτας, Σωτήρης Τσάτσος μιλά στο mirrorsports.gr για τις ελπίδες που υπάρχουν για τα πρωταθλήματα, για το κλίμα που υπάρχει, αλλά και για τις επόμενες κινήσεις.
Αναλυτικά όσα είπε ο Τσάτσος στο “ms”:
“Υπάρχει πολύ καλό κλίμα. Η ΕΠΟ δεσμεύτηκε ότι θα τελειώσουν τα πρωταθλήματα μας, λόγω του ότι πρέπει να γίνουν επειδή είναι και αλληλένδετες οι κατηγορίες, αλλά και λόγω UEFA”.
Τι ζήτησαν όμως οι παίκτες; “Zητήσαμε βοήθεια για το Υγειονομικό πρωτόκολλο, με οποιονδήποτε τρόπο και ο κ. Διακοφώτης είπε ότι υπάρχει θετικό κλίμα να βοηθήσουν. Κάναμε επίσης αίτημα σε Αυγενάκη και Μαυρωτά για τηλεδιάσκεψη”.
Και συμπληρώνει ο Σωτήρης Τσάτσος: “Είμαστε όλοι μια γροθιά και θα παλέψουμε για το καλύτερο. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο αυτό που έγινε για πρώτη φορά στην ιστορία της Γ’ Εθνικής και θα το συνεχίσουμε όλοι μαζί ενωμένοι”.
Για την ιδέα δημιουργίας συνδικαλιστικού οργάνου των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών: “Θα το προσπαθήσουμε, αλλά από την επόμενη σεζόν, αν φυσικά, το επιτρέψουν οι συνθήκες. Πάντως υπάρχει μια πολύ μεγάλη συσπείρωση. Είναι και αυτό ένα πολύ σημαντικό βήμα”, καταλήγει ο Σωτήρης Τσάτσος.