Κατηγορίες
Γ' Εθνική

Γ’ Εθνική: Η ανακοίνωση του ΣΥΝΚΑ για Ριτζάκη

Αυτή η ανακοίνωση απέμενε και … δημοσιοποιήθηκε. Η ανακοίνωση δηλαδή του ΣΥΝΚΑ για την πρόσληψη του προπονητή της ομάδας Γιώργου Ριτζάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΝΚΑ:

Ένας άνθρωπος από τα “σπάργανα” της ομάδας μας, ένα δικό μας “παιδί”, ο επί σειρά ετών προπονητής στις Ακαδημίες της Νέας Κυδωνίας, ο 45χρονος Γιώργος Ριτζάκης, ανακοινώνεται επίσημα ότι αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας μας.

Ο άνθρωπος που οδήγησε τα πιτσιρίκια της Μικτής της ΕΠΣ Χανίων στην κορυφή της Ελλάδας το 2019, παίρνει την σκυτάλη από έναν άλλο πιστό φίλο της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, τον Νίκο Μαθιουδάκη.

Ο Γιώργος Ριτζάκης είναι απόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας στη Σόφια της Βουλγαρίας, με ειδίκευση στο ποδόσφαιρο, ενώ έχει κάνει και μεταπτυχιακές σπουδές επίσης πάνω στο συγκεκριμένο άθλημα. Θεωρείται από τους λίγους σε περιφερειακό επίπεδο που έχουν -εκτός από πρακτικό- και υψηλό θεωρητικό επίπεδο γνώσεων στο αντικείμενο που λέγεται ποδόσφαιρο.

Ξεκίνησε την πορεία του πριν από 18 χρόνια ως γυμναστής στον Άρη Σούδας, στην Δ’ Εθνική, ωστόσο την σημαντική πορεία του “σημάδευαν” πάντα τα τμήματα υποδομής.

Από την Σλάβια Σόφιας, στον Άρη Σούδας, στην Ακαδημίας Νέας Κυδωνίας, στην ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, αλλά και στις ομάδες Νέων και Παίδων του Πλατανιά, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του τίτλου με την Μικτή της ΕΠΣ Χανίων, για τον Γιώργο Ριτζάκη πάντα τα παιδιά ήταν στο επίκεντρο, προκειμένου να γαλουχηθούν με αθλητικές αξίες και ιδεώδη, πάντα με χαμηλούς τόνους και στόχευση στη δουλειά.

Ως πρώτος προπονητής, σε νεαρή ηλικία, είχε αναλάβει την Αθλητική Ένωση Δήμου Βουκολιών, μία ομάδα που πλέον δεν υπάρχει.

Γιώργο, σε καλωσορίζουμε στην οικογένειά σου, την οικογένεια της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ.