Κατηγορίες
Γ' Εθνική

Γ’ Εθνική: Η κρητική τηλεδιάσκεψη των επιφυλάξεων και των απόντων

Περίπου τρεις ώρες κράτησε η σημερινή τηλεδιάσκεψη των κρητικών ομάδων της Γ’ Εθνικής.

Ως γνωστόν, από αυτήν απουσίαζαν οι Πόρος και Αλμυρός που, εξ αρχής, είχαν τονίσει ότι θέλουν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Στη συγκεκριμένη τηλεδιάσκεψη ακούστηκαν πολλές και διάφορες απόψεις και η ουσία ήταν ότι, ναι μεν η ΕΠΟ αποφάσισε να δρομολογηθεί η επανέναρξη της Γ’ Εθνικής, ωστόσο όλοι έστρεψαν τα “πυρά” τους στην Ομοσπονδία που δεν έθεσε εξ αρχής τις ασφαλείς συνθήκες για να γίνει κάτι τέτοιο.

Στην ουσία της τηλεδιάσκεψης έλαβαν χώρα τα εξής:

  • Να δηλώσουν “κατά το δοκούν” οι ομάδες συμμετοχή στο πρωτάθλημα. Όποιες όμως δηλώσουν συμμετοχή να τη συνοδεύει έγγραφο με τις επιφυλάξεις, έγγραφο που θα συντάξει το νομικό τμήμα της Δαμάστας.
  • Ο Στέλιος Βαρουξάκης πρότεινε να δημιουργηθεί επιτροπή που αιτηθεί συνάντηση με εκπροσώπους της ΕΠΟ ώστε να συζητηθούν “επί τάπητος” τα σημαντικά ζητήματα της κατηγορίας.
  • Τρεις ομάδες, Γιούχτας, Άρης Ρεθύμνου και Νεάπολη κινούνται προς την κατεύθυνση να μη δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα.
  • Παρά το γεγονός ότι δεν είχαν κληθεί Αλμυρός και Πόρος, τονίστηκε να τους αποσταλεί να υπογράψουν το έγγραφο με τις επιφυλάξεις.

Επιβεβαιώθηκε επίσης ότι οι τέσσερις ομάδες των Χανίων, παρά τις έντονες επιφυλάξεις τους, θα δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα.

mirrorsports.gr