Κατηγορίες
Γ' Εθνική

Γ’ Εθνική: Η πρώτη αντίδραση της ΕΠΟ για το ενδεχόμενο διατήρησης του “Κρητικού Ομίλου”

Πολύ κουβέντα γίνεται τελευταία για τη διατήρηση του Κρητικού ομίλου της Γ’ Εθνικής. Ποια η πρώτη αντίδραση της ΕΠΟ.

Αρνητική είναι η πρώτη αντίδραση της ΕΠΟ σε ενδεχόμενη αναδιάρθρωση την οποία αναμένεται να προτείνουν οι Ενώσεις και οι ομάδες της Κρήτης!

Χθες Τετάρτη πραγματοποιήθηκε συνάντηση στην Περιφέρεια Κρήτης, μεταξύ των Ενώσεων της Κρήτης και ομάδων της Γ Εθνικής.

Στόχος της συνάντησης είναι η διατήρηση του Κρητικού Ομίλου με νέα μορφή που θα περιλαμβάνει 18 ομάδων κάτι που σημαίνει πως εφόσον επιτευχθεί αναμένεται να σωθούν όσοι υποβιβάστηκαν τη φετινή χρονιά και να ανέβουν οι δευτεραθλητές των ενώσεων της Κρήτης, περιμένοντας παράλληλα και την προκήρυξη αλλά και την απόφαση της ΕΠΟ!

Το grandsport.gr επικοινώνησε με υψηλά ιστάμενο στέλεχος της ΕΠΟ, με την πρώτη αντίδραση να μην είναι ιδιαίτερα… ευχάριστη για τις Ενώσεις και τις Ομάδες της Γ Εθνικής!

Με τα τωρινά δεδομένα στην ΕΠΟ, στηρίζουν το πλάνο που ξεκίνησαν από την περσινή σεζόν και αυτή την ώρα μοιάζει μάλλον απίθανο εφόσον υπάρξουν 4 ομίλοι στη Γ Εθνική, ο ένας να αποτελείται μόνο από ομάδες της Κρήτης ενώ οι υπόλοιποι 3 από ομάδες από όλη την Ελλάδα.

Μέχρι τώρα μάλιστα δεν υπάρχει το ενδεχόμενο μετατροπής της προκήρυξης, κάτι που σίγουρα δεν είναι ευχάριστο για τις ομάδες της Γ Εθνικής και τις Ενώσεις που έχουν βλέψεις για τον Κρητικό Όμιλο!

Φυσικά τίποτα δεν είναι επίσημο, ωστόσο στην ΕΠΟ με τα τωρινά δεδομένα, δεν φαίνονται διατεθειμένοι να προχωρήσουν στο αίτημα των Ενώσεων και των Ομάδων της Κρήτης!

grandsport.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *