Κατηγορίες
IN THE SPOTLIGHT Γ' Εθνική

Γ’ Εθνική – Μαναρώλης στο “ms”: Περιμένουμε με αγωνία να μάθουμε πόσες ομάδες θα υποβιβαστούν

Δηλώσεις του προπονητή του Άρη Σούδας στο mirrorsports.gr

O προπονητής του Άρη Σούδας Νίκος Μαναρώλης παραχώρησε δηλώσεις στο “ms” όπου αναφέρθηκε καταρχάς στο Σαββατιάτικο (22/8) φιλικό με τον Αλμυρό στο Ηράκλειο:

“Είμαι πολύ ικανοποιημένος σε όλα τα επίπεδα από την ομάδα μου, και τακτικά και από τη διάθεση και από την αγωνιστική πειθαρχία και από τη φυσική κατάσταση των παιδιών. Επίσης και από το επίπεδο απόδοσης που εμφάνισαν τα παιδιά που δεν έχουν ξαναπαίξει σε αυτήν την κατηγορία (14 στο σύνολο). Έδειξαν ότι μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι για την προσεχή χρονιά”, επεσήμανε ο προπονητής του Άρη Σούδας που αναφέρθηκε και στον Αλμυρό: “Παίξαμε απέναντι σε έναν αντίπαλο με πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ από εμάς. Με παίκτες που έχουν παίξει στη Super League και έχει στόχο τον πρωταθλητισμό και νομίζω ότι είναι ένα από τα φαβορί μαζί με τον Γιούχτα, τον ΠΟΑ και τον Ηρόδοτο”.

Ο προπονητής του Άρη Σούδας δεν μπορούσε να μην αναφερθεί και στην αναμονή των λεπτομερειών της προκήρυξης της Γ’ Εθνικής, κυρίως πότε θα αρχίσει το πρωτάθλημα και πόσες ομάδες θα υποβιβαστούν: “Περιμένουμε με αγωνία τις ανακοινώσεις για το πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα μας και πολύ περισσότερο, τον αριθμό τον ομάδων που θα υποβιβαστούν, καθώς θα μας επηρεάσουν στις τελικές μας αποφάσει,ς ως προς τους αγωνιστικούς μας στόχους”