Οι εορτές τελείωσαν και οι ομάδες των Χανίων εστιάζουν στην πολύ σημαντική (9η) αγωνιστική της Γ’ Εθνικής που έρχεται.
Την Κυριακή (9/5) λοιπόν είναι προγραμματισμένα τα παιχνίδια της 9ης αγωνιστικής με τις χανιώτικες ομάδες να δίνουν καθοριστικά ματς.
Το πρωτοπόρο ΣΥΝΚΑ παίζει εκτός έδρας με την Αναγέννηση Ιεράπετρας και θα επιδιώξει τη νίκη απέναντι σε μια εξαιρετική επιθετικά ομάδα, αλλά με αδυναμίες αμυντικά. Η νίκη είναι αυτοσκοπός για να παραμείνει το ΣΥΝΚΑ πρώτο.
Εντός έδρας αντίθετα παίζουν οι δύο άλλες ομάδες των Χανίων.
Ο Άρης Σούδας φιλοξενεί τον Αλμυρό στη Σούδα και θέλει να διευρύνει το σερί θετικών αποτελεσμάτων (4 νίκες, 2 ισοπαλίες) ώστε να πλησιάσει κι άλλο στην παραμονή. Ο Αλμυρός του Δημήτρη Βολωνάκη βέβαια δεν είναι εύκολος αντίπαλος.
Ο Πλατανιάς παίζει ένα από τα τελευταία χαρτιά του για την παραμονή φιλοξενώντας ωστόσο τον πολύ δυνατό ΑΟΑΝ. Αν τα καταφέρει θα πάρει και ψυχολογική ώθηση.
Το πρόγραμμα της Κυριακής (9/5) στον 10ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής
Πλατανιάς – ΑΟΑΝ
Άρης Σούδας- Αλμυρός
Αναγέννηση Ιερ.-ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ
Γιούχτας- Ρεθυμνιακός
Ηρόδοτος-Δαμάστα
ΠΟΑ – Πόρος
*Αναβάλλονται τα Αστέρας Ρεθ.- Παλαιόχωρα και Άρης Ρεθ.-Νεάπολη
mirrorsports.gr











