Κατηγορίες
Γ' Εθνική

Γ’ Εθνική: Μετά τις εκλογές της ΕΠΟ ο υποβιβασμός των ομάδων του “κρητικού ομίλου”

Όλα συντείνουν ότι το θέμα θα εξεταστεί μετά τις εκλογές της ΕΠΟ.

Μεγάλος “βραχνάς” για τις ομάδες του “κρητικού ομίλου” της Γ’ Εθνικής αποτελεί το γεγονός ότι η εισήγηση της ΕΠΟ είναι να υποβιβαστούν 7 ομάδες από τις συνολικά, 16!

Όλοι, προπονητές , παράγοντες, παράγοντες Ενώσεων κτλ συμφωνούν ότι πρόκειται για έναν πολύ μεγάλο αριθμό ομάδων. Πρόσφατα ελήφθη και πρωτοβουλία του προέδρου της ΕΠΣ Ηρακλείου Νίκου Τζώρτζογλου για να υπάρξει απόφαση μείωσης των ομάδων που θα πέσουν από τον 10ο όμιλο, αφού αν παραμείνει το “νούμερο 7” θα είναι εις βάρος του πρωταθλήματος, τόσο για φέτος, όσο και για το άμεσο μέλλον.

Εκείνο που θεωρείται πλέον βέβαιο είναι ότι η τελική απόφαση θα ληφθεί από τη νέα διοίκηση και μετά τις 23 Νοεμβρίου, συνεπώς οι ομάδες της Κρήτης θα ριχτούν στη “μάχη” της Γ’ Εθνικής την Κυριακή (18/10), χωρίς να γνωρίζουν επακριβώς τι θα θα γίνει.

Τέλος, οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι το σενάριο-επιθυμία για μείωση των ομάδων που θα υποβιβαστούν από τη Γ’ Εθνική (μία ή ακόμα και δύο) είναι σε καλό δρόμο και με τα μέχρι στιγμής “δεδομένα” που υπάρχουν, έχει πολλή τύχη στο να γίνει πράξη όταν έρθουν οι ανακοινώσεις της ΕΠΟ και η προστεθεί η σχετική παράγραφος στην προκήρυξη.

mirrorsports.gr