Κατηγορίες
Basket Corner ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Γ’ Εθνική μπάσκετ: Προσπάθησαν να έχουν “κοινή γραμμή” και αποφάσισαν να πορευτούν …χωριστά

Δεν τα βρήκαν (σε επίπεδο να τηρήσουν κοινή γραμμή πλεύσης) οι ομάδες του δευτέρου ομίλου Νότου της Γ’ Εθνικής μπάσκετ.

Οι ομάδες του 2ου ομίλου (όμιλος που συμμετέχει ο ΑΟΚ Χανιά) προσπάθησαν να ακολουθήσουν μια κοινή πορεία εν μέσω καραντίνας προκειμένου να δοθούν λύσεις στο πως θα κλείσει το πρωτάθλημα όμως καθώς φάνηκε αυτό δεν ευδοκίμησε.

Μετά την πρώτη τηλεδιάσκεψη που πήραν μέρος εκπρόσωποι των ομάδων αλλά και προπονητές, καταθέτοντας ο καθένας τις απόψεις αλλά και αυτές που πρεσβεύει το σωματείο τους βγήκε το τελικό πόρισμα το οποίο βάση δημοσιευμάτων στάλθηκε στην ΕΟΚ ως η κοινή… γραμμή του ομίλου των «νησιών». Σύμφωνα με πληροφορίες το συγκεκριμένο πόρισμα δεν έφτασε ποτέ στο μάιλ της ομοσπονδίας.

Μάλιστα, βλέποντας οι ομάδες πως υπάρχει ποικιλομορφία στις απόψεις σε σημαντικά θέματα, με την πάροδο του χρόνου αποφάσισαν να μην υπάρξει κοινή γραμμή και η κάθε μια ξεχωριστά να στείλει τη δική της πρόταση προς την Ομοσπονδία, όπως ακριβώς τους είχε ζητηθεί. Μέσα σε όλα αυτά ακυρώθηκε (αν και εφόσον δεν αλλάξει κάτι)και το εκ νέου… ραντεβού διαμέσου ίντερνετ που είχε κανονιστεί για την Δευτέρα 11/5.

basketa.gr