Κατηγορίες
Γ' Εθνική

Γ’ Εθνική: Οι απουσίες των χανιώτικων ομάδων ενόψει 3ης αγωνιστικής

Προβλήματα αντιμετωπίζουν οι χανιώτικες ομάδες ενόψει των αυριανών τους αναμετρήσεων για την 3η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ φιλοξενεί στις Μουρνιές τον Αστέρα Ρεθύμνου, ενώ οι υπόλοιποι τρεις παίζουν εκτός έδρας. Ο Πλατανιάς στη Νεάπολη Λασιθίου, ο Άρης Σούδας με τον Πόρο εκτός έδρας και η Παλαιόχωρα με τον Αλμυρό στο Γάζι.

Τι αναφέρει το ρεπορτάζ των ομάδων των Χανίων, βάσει της ενημέρωσης του mirrorsports.gr:

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ: Αρκετά προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζει ο προπονητής Γιώργος Ριτζάκης. Απών από το ματς με τον Αστέρα Ρεθύμνου θα είναι ο Σκουλάς (τραυματίας), ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Παληγεώργου (τράβηγμα με Άρη Σούδας), αλλά και του Τσίτα (τράβηγμα παραμονές του αγώνα με Άρη Σούδας). Μόνιμα απόντες το τελευταίο διάστημα είναι οι Φασαράκης (χιαστούς), Χειμωνέτος (χιαστούς), Βασιλάκης (φαντάρος).

Παλαιόχωρα: Τέσσερις τελικά οι απουσίες ενόψει της αναμέτρησης με τον Αλμυρό. Ο Τάκης Διακάκης θα στερηθεί των υπηρεσιών των τραυματιών Ζιώγα, Λαλά και Τζαγκαράκη, Ωστόσο προέκυψε κι άλλο πρόβλημα, αφού ο Νεκτάριος Βαρουξάκης υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα και ο προπονητής του δεν τον υπολογίζει για το ματς στο Γάζι.

Άρης Σούδας: Απουσίες και για τον Νίκο Μαναρώλη ενόψει της δύσκολης αναμέτρησης με τον Πόρο εκτός έδρας. Πολύ σημαντική απουσία αποτελεί ο Δρακάκης (τραυματίας). Εξαιρετικά αμφίβολοι είναι οι Παπαθανασίου, Στεφανίδης και Νικολακάκης που επίσης αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Πλατανιάς: Δύο σημαντικές απουσίες για τον Πλατανιά, ενόψει του εκτός έδρας αγώνα του στην Νεάπολη. Οι δύο τιμωρημένοι Λαζαρίδης και Χατζόπουλος θα είναι απόντες αφού θα εκτίσουν τη 2η αγωνιστική της τιμωρίας τους. Επιστρέφει πάντως από τιμωρία ο Μαρκουλάκης. Ευτυχώς, ο Γιώργος Κόλτζος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, παρά το γεγονός ότι η ομάδα του αγωνίστηκε σε βαρύ “τεραίν” την Τετάρτη.

mirrorsports.gr