Κατηγορίες
Γ' Εθνική IN THE SPOTLIGHT

Γ’ Εθνική: Οι μισές χανιώτικες ομάδες προπονούνται και οι μισές όχι

Η όλη κατάσταση με τη Γ’ Εθνική, αλλά και το πιο αυστηρό lockdown που επιβλήθηκε έχει μπερδέψει τις ομάδες.

Το mirrorsports.gr επικοινώνησε με τις 4 ομάδες των Χανίων που είναι στον “κρητικό όμιλο” και διαπίστωσε ότι οι δύο πραγματοποιούν κανονικά ομαδικές προπονήσεις ενώ οι άλλες συνεχίζουν σε ατομικό πρόγραμμα.

Σημειώνεται επίσης ότι και οι 4 ομάδες των Χανίων έχουν δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα, όταν και αν αυτό ξαναρχίσει.

Πιο συγκεκριμένα:

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ: Μετά τα τεστ covid-19 στα οποία υποβλήθηκαν οι ομάδες (και τα οποία ήταν όλα αρνητικά) η ομάδα του ΣΥΝΚΑ έχει ξεκινήσει ομαδικές καθημερινές προπονήσεις (από χτες) στο γήπεδο των Μουρνιών, υπό τις οδηγίες του Γιώργου Ριτζάκη. Τέσσερις παίκτες που βρίσκονται εκτός Χανίων δεν συμμετέχουν σε αυτές τις προπονήσεις δηλαδή οι Αφράτης, Κασαπίδης, Μαζιώτης, Βαρουξάκης, οι οποίοι θα επιστρέψουν αν και εφόσον υπάρξει οριστική απόφαση επανέναρξης. Στις προπονήσεις συμμετέχει και ένας ξένος μεσοεπιθετικός που έχει αφήσει πολύ καλά στοιχεία.

Πλατανιάς: Και εδώ διεξάγονται κανονικά ομαδικές προπονήσεις στο γήπεδο του Μαλεμε από την Τρίτη και αφού πρώτα έγιναν τα τεστ covid-19. Απουσιάζουν όσοι παίκτες κατάγονται από περιοχές εκτός Χανίων (πλην του Γελαδάρη που συμμετέχει κανονικά) και ο Γιώργος Κόλτζος έχει συνολικά, τη δεδομένη στιγμή, 20 ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του.

Άρης Σούδας: Ο Άρης είχε σκοπό χτες να κάνει τα τεστ covid και σήμερα να ξεκινήσει ομαδικές προπονήσεις, αλλά τον πρόλαβαν οι ανακοινώσεις Χαρδαλιά. Στον Άρη Σούδας περιμένουν να βγει το “πόρισμα” αύριο από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, ώστε να δουν από Δευτέρα τι θα κάνουν και αν ξεκινήσουν προπονήσεις. Σε κάθε περίπτωση, ο Νίκος Μαναρώλης και οι παίκτες του είναι έτοιμοι.

Παλαιόχωρα: Παρόμοια κατάσταση με τον Άρη Σούδας και για την ομάδα του Τάκη Διακάκη. Οι παίκτες έχουν λάβει και κάνουν ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων και περιμένουν τις εξελίξεις. Σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί η έναρξη θα αρχίσουν από βδομάδα οι ομαδικές προπονήσεις.

mirrorsports.gr