Κατηγορίες
Γ' Εθνική IN THE SPOTLIGHT

Γ’ Εθνική: Οι προπονητές των χανιώτικών ομάδων στέλνουν ευχές και καταθέτουν προβληματισμούς…

Σε αναμονή των εξελίξεων και οι προπονητές των ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, Παλαιόχωρας, Άρη Σούδας και Πλατανιά.

Οι προπονητές των τεσσάρων ομάδων των Χανίων καταθέτουν τις απόψεις τους για το αν θα ξεκινήσει και αν πρέπει να ξεκινήσει η Γ’ Εθνική, ενώ στέλνουν, μέσω του mirrorsports.gr, τις ευχές τους για το νέο έτος.

Αναλυτικά:

Τάκης Διακάκης (προπονητής Παλαίοχωρας)

Εύχομαι σε όλο τον κόσμο να μην ξαναπεράσει τέτοια χρονια όπως το 2020 και σύντομα και χωρίς άλλες απώλειες να επανέλθουμε στην φυσιολογική ζωή μας!

Για την έναρξη της Γ’ Εθνικής: Όσο αφορά τα αγωνιστικά θεωρώ ότι θα είναι πολύ καλό να επανέλθουμε ξανά στις προπονήσεις και στους αγώνες αρκεί να τηρηθούν όλα τα κατάλληλα μέτρα ώστε να μην κινδυνεύουμε. Σίγουρα θα χρειαστούμε ξανά τουλάχιστον ένα μήνα προπονήσεις ώστε τα παιδιά να έχουν όσο το λιγότερο μυικούς τραυματισμούς και επίσης να παραταθεί όσο το περισσότερο χρονικά η σαιζόν γιατί είμαστε μια ερασιτεχνική κατηγορία που πολλοί παίχτες εργάζονται ενώ πολλοί είναι μαθητές (πχ η Παλιοχωρα έχει 10) και δεν θα μπορούν να ανταπεξελθουν σε συνεχείς αγώνες Κυριακή-Τετάρτη.

Γι’ αυτό η απόφαση που θα παρθεί πρέπει να μελετηθεί πολύ, γιατί είναι δίκοπο μαχαίρι εδώ που έχουμε φτάσει.

Επίσης θα υπάρχει και τεράστιο οικονομικό πρόβλημα γιατί οι περισσότερες ομάδες συντηρούνται από το μεράκι κάποιων παραγόντων και δυστυχώς όπως είναι η κατάσταση αυτή την στιγμή στην χώρα όλοι έχουν πληγεί πολύ σοβαρά!

Γιώργος Ριτζάκης (προπονητής ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ)

Καταρχήν εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο. Όλα τα αλλά λίγο πολύ είναι στο χέρι μας να τα βελτιώσουμε. Τώρα όσον αφορά τον κόσμο του ποδοσφαίρου εύχομαι να τελειώσει το γρηγορότερο δυνατόν η αγωνιστική απραξία και ποδοσφαιριστές, προπονητικά επιτελεία και παράγοντες να κάνουμε αυτό που αγαπάμε.

Για την έναρξη της Γ’ Εθνικής: Όσον αφορά τις προσπάθειες που γίνονται για επανέναρξη της γ εθνικής, εύχομαι να καρποφορήσουν. Να μπορέσει γρήγορα η ομοσπονδία να συντάξει ένα υγειονομικό πρωτόκολλο και επίσης σύντομα αυτό να γίνει αποδεκτό από την επιτροπή των λοιμοξιολόγων…όλα αυτά βέβαια μου φαίνονται χρονοβόρα και πολύ φοβάμαι ότι εφόσον υπάρξει επανεκκίνηση δύσκολα θα γίνει χωρίς να τροποποιηθεί η προκήρυξη. Επίσης θα ήθελα να τονίσω ότι βασικός οδηγός των υπευθύνων θα πρέπει να είναι η υγεία των ποδοσφαιριστών. Ας είμαστε αισιόδοξοι όμως πως θα πάνε όλα καλά.

Γιώργος Κόλτζος (προπονητής Πλατανιά)

Το 2020 ήταν μια δύσκολη ποδοσφαιρικά χρόνια για όλους .Ελπίζω όλοι οι άνθρωποι να βρουν το χαμόγελό τους και να επιστρέψουν στο γήπεδο.

Για την ομάδα του: Για την ομάδα μας εύχομαι να πετύχει τους στόχους της τη νέα αγωνιστική χρόνια ,όποτε και αν ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Γ εθνικής και Ο Πλατανιάς να Συνεχίσει να διατηρεί την ιστορία του και τα ιδανικά του.

Νίκος Μαναρώλης (προπονητής Άρη Σούδας)

Καλή χρόνια με υγεία σε όλους , εύχομαι το 2021 να μας φέρει πιο κοντά στις παλιές μας συνήθειες  και στον παλιό τρόπο ζωής και καθημερινότητας μας …

Για τη Γ’ Εθνική: Ακούμε και διαβάζουμε διαφορά σχετικά με την επανέναρξη των πρωταθλημάτων μας και ευχή όλων είναι να επιστρέψουμε το ταχύτερο δυνατόν στα γήπεδα. Θα πρέπει όμως να είμαστε σίγουροι για τον τρόπο που θα γίνει αυτό καθώς το σημαντικότερο είναι η υγεία όλων. Ίδωμεν…

Βασίλης Φουντουλάκης – mirrorsports.gr