Κατηγορίες
IN THE SPOTLIGHT Γ' Εθνική ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Τοπικό

Γ’ Εθνική – Παλαιόχωρα: “Ζυγίζουν” τις καταστάσεις και περιμένουν

Ρευστά είναι τα πράγματα στην Παλαιόχωρα.

Ρευστά είναι τα πράγματα στην Παλαιόχωρα.

Τίποτε δεν έχει προχωρήσει μέχρι αυτή την ώρα τουλάχιστον, στην Παλαιόχωρα, σχετικά με τον προγραμματισμό της ομάδας, ενόψει της παρουσίας της στην προσεχή Γ’ Εθνική.

Η ομάδα της Παλαιόχωρας είναι μια διαφορετική περίπτωση, σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες, αφού, για να σταθεί στην επόμενη κατηγορία, θα πρέπει να “στήσει” από την αρχή τον προγραμματισμό της, όπερ και σημαίνει ότι το μπάτζετ της θα πρέπει να κινηθεί, σε πολύ υψηλότερα επίπεδα από άλλους συλλόγους. Είναι μια ιστορία εξάλλου, που συμβαίνει κάθε χρόνο και τα αίτιά της είναι βαθιά και θα χρειαστεί να αναλυθούν σε άλλο ρεπορτάζ.

Επί της ουσίας, στην Παλαιόχωρα αναμένουν να δουν την προκήρυξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής για να αποφασίσουν τι μέλλει γενέσθαι. Είναι έντονη η φημολογία ότι στη νέα προκήρυξη θα προβλέπεται ο υποβιβασμός 8 ομάδων, κάτι που, πιθανώς, θα αποτρέψει την ομάδα του Σελίνου από το να αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική.

Σε μια τέτοια περίπτωση, είναι πιθανή η απόφασή τους για επιστροφή στο τοπικό πρωτάθλημα.

Το “κλειδί” λοιπόν, τόσο για την Παλαιόχωρα όσο και για άλλες ομάδες της κατηγορίας (πχ Νεάπολη στο Λασίθι) θα είναι το τι θα αναφέρεται στην προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος.

Επίσης τι θα πράξει η Περιφέρεια Κρήτης που δείχνει διατεθειμένη να βοήθησει τις ομάδες όσο μπορεί, αλλά έως πιο βαθμό;

Σύντομα θα ξεκαθαρίσουν τα πάντα…

Vas Fou – mirrorsportschania@gmail.com