Κατηγορίες
Γ' Εθνική IN THE SPOTLIGHT

Γ’ Εθνική: Ραγδαίες εξελίξεις στον ΑΟΑΝ και επιστροφή στον “πάγκο”!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ΑΟΑΝ ενόψει της νέας χρονιάς, αφού οι πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη έχει βρεθεί προπονητής, ενώ στην προεδρία θα επιστρέψει ο Λάμπρος Μάρης.

Στο… κόκκινο δουλεύουν οι μηχανές στην ομάδα του Αγίου Νικολάου, η οποία θέλει να αφήσει πίσω της την φετινή σεζόν και να κοιτάξει να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η επιστροφή Μάρη και τα… δυνατά ονόματα στο Δ.Σ.

Στον ΑΟΑΝ οι επαφές είναι συνεχόμενες από τα μέλη του Δ.Σ. για την επόμενη ημέρα και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες την Τετάρτη αναμένεται να «κλειδώσει» η επιστροφή του Λάμπρου Μάρη στην προεδρία της ομάδας, ενώ το μεγαλύτερο μέρος της τωρινής διοίκησης θα παραμείνει στο Δ.Σ. και την επόμενη χρονιά.

Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως το νέο Δ.Σ. της ομάδας θα το ενισχύσουν τέσσερις μεγάλοι επιχειρηματίες του Αγίου Νικολάου, χωρίς να έχουν διαρρεύσει τα ονόματα τους. Όπως όλα δείχνουν την Τετάρτη θα σφραγιστεί το νέο Δ.Σ. και θα ανακοινωθεί…

Στο… τιμόνι του ΑΟΑΝ ο Μανώλης Σκύβαλος

Εκτός από τις διοικητικές αποφάσεις, στον ΑΟΑΝ έχουν προχωρήσει ήδη στον αντικαταστάτη του Νίκου Σουργιά, ο οποίος αποχώρησε από το σωματείο μετά από δύο χρόνια παρουσίας του.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο Μανώλης Σκύβαλος έχει ήδη έρθει σε προφορική συμφωνία με την ομάδα του Αγίου Νικολάου και θα αντικαταστήσει τον Νίκο Σουργιά, επιστρέφοντας παράλληλα στο… τιμόνι της ομάδας μετά από μερικά χρόνια. Μάλιστα αναμένεται να γίνουν αλλαγές στο τεχνικό επιτελείο του σωματείου, χωρίς ωστόσο να έχουν διαρρεύσει τα ονόματα κάποιων, ωστόσο άγνωστο παραμένει αν θα μείνουν στην ομάδα τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού επιτελείου ή όχι.

Οι συζητήσεις με το ρόστερ και ο μεγάλος στόχος!

Οι άνθρωποι του ΑΟΑΝ έχουν ήδη ξεκινήσει τις πρώτες συζητήσεις με το υπάρχον ρόστερ προκειμένου να έχουν το πλάνο τους για τη νέα σεζόν, αφού στόχος του ΑΟΑΝ θα είναι να πρωταγωνιστήσει είτε αγωνιστεί σε κρητικό όμιλο είτε με ομάδες της υπόλοιπης Ελλάδας. Η ομάδα του Αγίου Νικολάου δουλεύει καθημερινά για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και ήδη τα παραπάνω στοιχεία αποδεικνύουν τους στόχους και τις φιλοδοξίες για την επόμενη ημέρα.

Τα 75 χρόνια ΑΟΑΝ και η μεγάλη συμφωνία!

Την φετινή χρονιά ο ΑΟΑΝ συμπληρώνει 75 χρόνια ιστορίας και οι άνθρωποι της ομάδας ετοιμάζουν μεγάλες εκπλήξεις. Μια από αυτές θα είναι η αλλαγή εταιρίας στην ένδυση της ομάδας, η οποία έχει έρθει σε συμφωνία με μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες ρουχισμού στην Ελλάδα. Μάλιστα αυτή η μεγάλη συμφωνία θα προκαλέσει εκπλήξεις, ενώ ο ΑΟΑΝ θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά στην Γ’ Εθνική με συλλεκτική φανέλα για τα 75 χρόνια ιστορίας από την μεγάλη εταιρία ρουχισμού.

Καταλαβαίνει κανείς ότι στον ΑΟΑΝ κοιτάζουν με φιλοδοξίες και προσδοκίες τη νέα χρονιά και η επόμενη εβδομάδα αναμένεται ιδιαίτερα… καυτή τόσο στα διοικητικά όσο και στα αγωνιστικά της ομάδας.

grandsport.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *