Κατηγορίες
Γ' Εθνική

Γ’ Εθνική: Σε 4 ομίλους ή μήπως σε …6;

Μεγάλο “αγκάθι” για την επιτροπή διοργανώσεων της ΕΠΟ αποτελεί η Γ’ Εθνική, αφού πολλές ομάδες διαμαρτύρονται για τα πολλά έξοδα που θα προκύψουν λόγω των 4ων ομίλων που θα διεξαχθεί η κατηγορία.

Πέρα από την πρώτη σέντρα, που προορίζεται για το σαββατοκύριακο 12-13 Νοεμβρίου, ένα από τα θέματα που παραμένουν ανοιχτά και απασχολούν τα σωματεία, είναι ο αριθμός των ομίλων που θα συγκροτήσουν την Κατηγορία για τη φετινή σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του soccerlive.gr, οι άνθρωποι της Επιτροπής Διοργανώσεων προτίθενται να συζητήσουν για το συγκεκριμένο ζήτημα με τα ίδια τα σωματεία, ώστε να ακουστούν οι απόψεις και να αποφασιστεί από κοινού αν το πρωτάθλημα είναι καλύτερο να πραγματοποιηθεί σε τέσσερις ή σε έξι ομίλους. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι σήμερα (21/10) πρόκειται να αποσταλεί σχετικό e-mail προς τα σωματεία, στο οποίο θα καλούνται οι πρόεδροι (ή άλλοι εκπρόσωποι) για τηλεδιάσκεψη την προσεχή Κυριακή στις 12:00.

Από εκεί και πέρα, για τις αρχές Νοεμβρίου προγραμματίζεται η διαδικασία της κλήρωσης, με την τοποθεσία να μην έχει αποφασιστεί ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *