Κατηγορίες
Γ' Εθνική IN THE SPOTLIGHT

Γ’ Εθνική: Σημαντική τηλεδιάσκεψη για το μέλλον του “κρητικού ομίλου” – Πρωτοβουλία της Δαμάστας

Τηλεδιάσκεψη στον “κρητικό όμιλο” για το μέλλον του πρωταθλήματος.

Μετά από πρωτοβουλία του Α.Ο. Δαμάστας διοργανώνεται τηλεδιάσκεψη με όλα τα σωματεία του 10ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής, σχετικά με την κατάσταση που έχει επιφέρει η πανδημία και την κατάθεση προτάσεων για το μέλλον του πρωταθλήματος.

Η τηλεδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 μέσω ειδικής πλατφόρμας που θα συνδεθούν οι εκπρόσωποι των σωματείων.

Σήμερα εστάλη σε όλα τα σωματεία του κρητικού ομίλου η πρόσκληση για την τηλεδιάσκεψη, αναφέροντας τα εξής:

«Κύριε πρόεδρε

Σε λίγες ημέρες συμπληρώνονται δύο μήνες αναστολής της αγωνιστικής λειτουργίας των σωματείων της Γ’ Εθνικής λόγω των μέτρων περιορισμού για τον COVID-19. Δυστυχώς το μέλλον είναι αβέβαιο για όλους όσους υπηρετούμε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ενώ ήδη έχει ανοίξει η συζήτηση σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι.

Ο Α.Ο. Δαμάστας, ο φυσικός ηγέτης του σωματείου κ. Αντώνης Παπαδάκης, ο πρόεδρος κ. Γιώργος Πολυχρονάκης και το Δ.Σ. του σωματείου αποφάσισαν να αναλάβουν πρωτοβουλία επικοινωνίας και απευθύνουν πρόσκληση στα σωματεία που αγωνίζονται στον 10ο Όμιλο Κρήτης του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής ΕΠΟ, προκειμένου να εκφράσουν τις θέσεις τους, να αναπτύξουν τους προβληματισμούς τους για την παρούσα κατάσταση, να καταθέσουν τυχόν ιδέες και σκέψεις για την επόμενη ημέρα του πρωταθλήματος.

Η επικοινωνία των 16 ομάδων της Κρήτης θα γίνει μέσω τηλεδιάσκεψης που προγραμματίζεται και διοργανώνεται από

τον Α.Ο. Δαμάστας την ΤΡΙΤΗ 29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ και ώρα 18:00.

Κάθε σωματείο θα παραλάβει στο email του τις επόμενες ημέρες έναν κωδικό link, με το οποίο θα μπορεί να συνδεθεί στην πλατφόρμα της τηλεδιάσκεψης. Η σύνδεση μπορεί να γίνει εύχρηστα, απλά και λειτουργικά μέσω laptop, tablet ή smartphone.

Σας ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα με υγεία σε εσάς, στις οικογένειές σας και στα σωματεία όπου ηγείστε…

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΑΟ ΔΑΜΑΣΤΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΑΚΗΣ».