Γ Εθνική: Συνάντηση ουσίας των ομάδων του κρητικού ομίλου

holidays chania

Θετικό πρόσημο είχε η συνάντηση των ομάδων που θα μετέχουν στον κρητικό όμιλο της Γ’ Εθνικής την νέα σεζόν και πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Εργοτέλη, ενώ το παρών έδωσε ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣΗ, Νίκος Τζώρτζογλου, αλλά και ο αναπληρωτής Περιφερειάρχης, Γιώργος Πιτσούλης.

Εκπρόσωποι από την πλειοψηφία των σωματείων έδωσαν το παρών και αναλύθηκαν διεξοδικά αρκετά θέματα.  Θα συσταθεί μια επιτροπή που θα συναντηθεί με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη, οποίος στηρίζει διαχρονικά τις προσπάθειες. Τέθηκε επί τάπητος το θέμα των μεταφορών, οι εξετάσεις των αθλητών, η βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων και άλλα.

Ο κ. Πιτσούλης τόνισε ότι θα δοθεί έμφαση στα νέα παιδιά, ενώ ο κ. Τζώρτζογλου συνεχάρη τον Εργοτέλη για τη ιδέα της συνάντησης και ευχήθηκε μια ομάδα της Κρήτης να πάρει την άνοδο στην Super League 2, μέσα από ένα πρωτάθλημα με ποδοσφαιρικό πολιτισμό, χωρίς βία και εντάσεις.

Τέλος, ο τεχνικός διευθυντής του Εργοτέλη, Λευτέρης Κορνάρος ανέλυσε μια πρόταση για δημιουργία αναπτυξιακού πρωταθλήματος Κ16 για τις ομάδες της Γ’ Εθνικής.

Πηγή neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *