Κατηγορίες
Γ' Εθνική

Γ’ Εθνική: Tα “θετικά μηνύματα” που επιβεβαιώθηκαν και η έναρξη που έρχεται

Ανακοινώθηκε η απόφαση για έναρξη στις προπονήσεις της Γ’ Εθνικής.

Από νωρίς το μεσημέρι, το mirrorsports.gr σας έδωσε την πληροφορία ότι η εισήγηση των λοιμωξιολόγων ήταν θετική για το άνοιγμα των προπονήσεων στη Γ’ Εθνική. Επιβεβαιώθηκε λίγες ώρες αργότερα από τον Νίκο Χαρδαλιά.

Πριν από μία ακριβώς εβδομάδα γράφαμε για τα Θετικά “μηνύματα” και για τη Γ’ Εθνική – Πότε πιθανολογείται η επανέναρξη, πράγμα το οποίο επίσης επιβεβαιώθηκε ως προς το πρώτο σκέλος, καθώς η αναφορά του άρθρου ήταν για έναρξη προπονήσεων σε 10-15. Ίσως λοιπόν ήρθε και ένα “κλικ” νωρίτερα.

Στο ίδιο άρθρο (της 12/2/2021) αναφέρουμε ότι “αν όλα πάνε καλά, ίσως δούμε τα γήπεδα (και) του 10ου ομίλου Κρήτης να “ξαναζωντανεύουν”, όπως και των υπολοίπων 9 ομίλων γύρω στα τέλη Μαρτίου και σίγουρα μετά τις 20/3”. Αυτό έχει μια λογική βάση, αφού θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές να επιστρέψουν σε μια σχετική φόρμα και παράλληλα, είναι πιθανή και κάποια αλλαγή στις προκηρύξεις για να βγουν, έως κάποιο βαθμό, οι ημερομηνίες.

Πλέον, με το άνοιγμα το προπονήσεων αρχίζουν να προκύπτουν σημαντικά ζητήματα για τη Γ’ Εθνική (προκήρυξη, υγειονομικά πρωτόκολλα, ημερομηνία έναρξης και ημερομηνίες αγωνιστικών κτλ). Θέματα που χρήζουν άμεσης δρομολόγησης, για να καταστεί εφικτή και ουσιαστική, η έναρξη της Γ’ Εθνικής, σε μια ημερομηνία, μετά τα μέσα Μαρτίου.

mirrorsports.gr