Κατηγορίες
IN THE SPOTLIGHT Γ' Εθνική ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Γ’ Εθνική: Θετικά συμπεράσματα από τη συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης

Την πρωτοβουλία για τη σύσταση της επιτροπής έχει ληφθεί από τον Άρη Ρεθύμνου.

Την πρωτοβουλία για τη σύσταση της επιτροπής έχει λάβει ο Άρης Ρεθύμνου.

Η ανακοίνωσή του:

Σε συνέχεια της Παγκρήτιας σύσκεψης που είχε οργανωθεί με πρωτοβουλία του ΑΡΗ ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ ΡΕΘΥΜΝΗΣ, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Ηράκλειο, μεταξύ των εκπροσώπων του ομίλου Γ΄Εθνικής κ, Μανώλη Βαρούχα από ΑΡΗ ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ ΡΕΘΥΜΝΗΣ, Πολύδωρα Ντακάκη από ΑΡΗ ΣΟΥΔΑΣ, Αλέξανδρο Φουκαράκη από Πόρο και Κώστα Ζαχαριάν με τον Πρόεδρο της ΕΠΣΗ κύριο Νίκο Τζώρτζογλου.
Στη συνέχεια η επιτροπή Γ΄Εθνικής επισκέφτηκε τα γραφεία της Περιεφέρειας και συναντήθηκαν με τον εντεταλμένο αντιπεριφερειάρχη για θέματα αθλητισμού κύριο Νίκο Συριγωνάκη.
Έγινε εποικοδομητική συζήτηση όπου επιβεβαιώθηκε η βούληση της Περιφέρειας
1. να καλύψει τις μετακινήσεις των ομάδων της Γ Εθνικής Κρήτης.
2. Να γίνει ασφάλιση των ποδοσφαιριστών των ομάδων της Γ Εθνικής
3. Θα διατεθούν εμφάνιση και φόρμες.
4. Τα σωματεία θα υποβάλουν υπόμνημα με τα λειτουργικά του έξοδα στην Περιφέρεια και θα συζητηθεί οικονομική ενίσχυση τους.
5. Η ΕΠΣ Κρήτης να μεριμνήσουν να γίνει η μείωση του παραβόλου συμμετοχής το εξοδολογίου διαιτητών, των υπερβολικών ποινών, ενώ παρατηρητές να ορίζονται με κλήρωση μετά από πρόταση από την γηπεδούχο και την φιλοξενούμενη και να είναι αμισθί.
6. Τέλος ο ΟΜΙΛΟΣ ΚΡΗΤΗΣ πρέπει να παραμείνει και όποιος τολμήσει θα βρει απέναντι του όλα τα σωματεία και όλη την Κρήτη.