Η ομάδα του Πάρη Ανδράλα θέλει μόνο το τρίποντο για να κλειδώσει και μαθηματικά την παρουσία της στα playoffs του 6ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.
Στην Mikriliga για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση αλλά και την πορεία της ομάδας μέχρι σήμερα μίλησε ο Βασίλης Αλεξίου.
«Θεωρώ πως έχουμε κάνει μια αξιοσημείωτη πορεία ως τώρα. Είμαστε ένα βήμα πριν τα playoffs της Γ’ Εθνικής ενώ είμαστε και στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ που θέλουμε να κατακτήσουμε. Το Σάββατο χρειαζόμαστε τους τρεις πόντους κόντρα στον Γρανίτη και για αυτό θα πάμε στην Κρήτη» ανέφερε αρχικά για να προσθέσει:

«Ο προσωπικός μου στόχος είναι να βοηθάω την ομάδα να φτάσει στη νίκη. Ο προπονητής και η διοίκηση είναι δυο παράγοντες που έχουν συνδράμει στην πορεία της ομάδας, καθώς ο Πάρης Ανδράλας με τον οποίο έχω συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν μας έχει περάσει αγωνιστική ταυτότητα και πάμε για τη νίκη σε κάθε ματς. Η διοίκηση είναι δίπλα μας, η ομάδα εκπέμπει υγεία και άπαντες ασχολούμαστε μόνο με το αγωνιστικό κομμάτι».
πηγή mikriliga.com











