Κατηγορίες
Basket Corner

Γιαννακόπουλος: «Θα επαναφέρουμε την κανονικότητα στο ελληνικό μπάσκετ – Τα καλύτερα έρχονται»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε δήλωση για την ΚΑΕ Παναθηναϊκός και προανήγγειλε τη βελτίωση της ομάδας μπάσκετ του Τριφυλλιού, μέχρι να υπάρξει πραγματικό ενδιαφέρον για τις μετοχές του.

Με ανάρτησή του στο instagram, ο Γιαννακόπουλος τόνισε ότι η εικόνα της ομάδας φέτος ήταν “μη αποδεκτή” και υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός θα χτιστεί από την αρχή, επισημαίνοντας επίσης ότι “θα επαναφέρουμε την κανονικότητα στο ελληνικό μπάσκετ” αλλά και ότι “τα καλύτερα είναι μπροστά μας”.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιαννακόπουλος είχε σταματήσει να ασχολείται με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός την τελευταία διετία, επικοινωνώντας την πρόθεσή του να πουλήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του. Με τη δήλωσή του αυτή όμως, δείχνει την επιθυμία του να προστατεύσει το “brand” της ομάδας και να διατηρήσει τη “δυναμική” της στο ελληνικό και το ευρωπαϊκό μπάσκετ, ώστε να παραμείνει ελκυστική για υποψήφιους επενδυτές.

Η ανάρτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

«Όσο και να έχεις το δικαίωμα σε μια – δυο αποτυχίες, πόσο δε ως Παντοκράτορας του μπάσκετ, η φετινή εικόνα δεν είναι αποδεκτή! Μέχρι να υπάρξει σοβαρό και πραγματικό ενδιαφέρον για τις μετοχές της ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν επιτρέπεται να έχουμε αυτή την εικόνα, δεν έχουμε συνηθίσει έτσι.

Έγιναν πολλές λάθος επιλογές ασχέτως αν την ώρα που πραγματοποιήθηκαν φάνταζαν ιδανικές. Η ευθύνη μας βαραίνει όλους, τον καθένα από την θέση του. Αυτά όμως είναι πλέον παρελθόν. Η Ευρωλίγκα αλλάζει προς το καλύτερο, η υπάρχουσα διοίκηση μαζεύει τα τελευταία της πράγματα και αποχωρεί, με ότι συνεπάγεται για τον Παναθηναϊκό αλλά κυρίως για ολόκληρο το ευρωπαϊκό μπάσκετ. 

Είμαστε σε αναμονή της υπογραφής της σύμβασης για το ΟΑΚΑ, που πλέον είναι το δικό μας σπίτι για τα επόμενα 49 χρόνια. Στο αγωνιστικό πρέπει να χτίσουμε σχεδόν από το μηδέν και θα το κάνουμε. 

Στο ελληνικό μπάσκετ θα επαναφέρουμε την κανονικότητα… Να είναι όλοι σίγουροι γι΄ αυτό.

Τα καλύτερα είναι μπροστά μας».

newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.