Κατηγορίες
Basket Corner IN THE SPOTLIGHT

Γιάννης Ράλλης για πρόεδρος! Πότε θα γίνουν οι εκλογές

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιάννης Ράλλης είναι ο εκλεκτός των Φασούλα και Λιόλιου για πρόεδρος κοινής αποδοχής στη διοίκηση Πρωτοδικείου.

Την Πέμπτη (3/6) θα γίνουν νέες προτάσεις μελών από τις υποψήφιες παρατάξεις στο Πρωτοδικείο για την σύνθεση της νέας προσωρινής διοίκησης. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του athleticradio.gr, τόσο ο Παναγιώτης Φασούλας, όσο και ο Βαγγέλης Λιόλιος επικοινώνησαν με τον Γιάννη Ράλλη προτείνοντας του να αναλάβει καθήκοντα προέδρου στην Διοίκηση Πρωτοδικείου της ΕΟΚ που πρόκειται να βγει μέσω του Πρωτοδικείου την Πέμπτη 3 Ιουνίου.

Η πρόταση προς το πρόσωπο του Γιάννη Ράλλη αποδεικνύει στον μέγιστο βαθμό το ήθος και την ακεραιότητα του αλλά και τον χρόνιο σεβασμό που διατηρείται προς εκείνον από το ελληνικό μπάσκετ. Παράλληλα η πρόταση προς το πρόσωπο του Γιάννη Ράλλη αποτελεί και μια μεγάλη τιμή για το Κρητικό μπάσκετ και μένει να φανεί αν την Πέμπτη θα γίνει και πραγματικότητα ώστε μέσω εκείνου να βγει το ελληνικό μπάσκετ από το αδιέξοδο στο οποίο έχει μπει εδώ και αρκετούς μήνες με αποτέλεσμα τις συνεχείς αναβολές των εκλογών.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του mirrorsports.gr, οι εκλογές αναμένεται να γίνουν εντός του Ιουλίου και σε χρόνο τέτοιο που τουλάχιστον θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο, σε ενδεχόμενη συμμετοχή της Εθνικής μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες.