Κατηγορίες
Τοπικό

Γιάννης Σπυριδάκης: Όλα καλά με το ποδόσφαιρο στα Χανιά αλλά με τα γήπεδα τι γίνεται;

Ανάρτηση έκανε ο πρόεδρος του Μινώταυρου Γιάννης Σπυριδάκης με αφορμή και τη σπουδαία νίκη της ομάδας του στο ματς με τον Γρανίτη.

Αναφέρθηκε στη βελτίωση που υπάρχει στο χανιώτικο ποδόσφαιρο σε όλα τα επίπεδα, ωστόσο εστίασε στο μεγάλο “αγκάθι” που δεν είναι άλλο από τα γήπεδα στα Χανιά!

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γ.Σπυριδάκη

Μεγάλη νίκη του Μινωταυρου,επί της πληρέστερης κατά την γνώμη μου ομάδας του φετινού συναρπαστικού πρωταθλήματος. Οι παίχτες το καλοκαίρι μοιράστηκαν , οι διοικήσεις έκαναν οικονομικές υπερβάσεις(διαφωνώ αλλά είναι γεγονός), η ΕΠΣ και η διαιτησία θέλουν και δείχνουν ότι μπορούν να διεκπεραιώσουν ένα σωστό και δίκαιο πρωτάθλημα( γιατροί , παρατηρητές, οργάνωση , ΣΥΝΕΝΝΌΗΣΗ). Προπονητές πλέον με γνώσεις και προσόντα ,οι ακαδημίες συνεχώς αναβαθμίζονται ,η ΠΑΕ Χανιά με σοβαρότητα και πλάνο διεκδικεί την Super League που θα τραβήξει όλο το ” οικοδόμημα”. Το προϊόν αναβαθμίζεται και γίνεται ελκυστικό για φιλάθλους και νέους “ενδιαφερόμενους -γονεις” .

Μελανό σημείο,τα γήπεδα…σαν να οδηγείς ένα τίμιο toyota Yaris ( όχι Ferrari ) σε χωματόδρομο… Θα φτάσεις , αλλά αργά και με ζημιές… Γήπεδα μη αδειοδοτημένα, με μικρές διαστάσεις , αναχρονιστικές περιφράξεις , χωρίς προβολείς για διεξαγωγή αγώνων , με υποτυπώδη αποδυτήρια.Με τα ” “μπαλώματα” των κοντέινερ δεν δίνουμε μόνιμη λύση. Και κυρίως τάπητες ,γερασμένοι και πλέον επικίνδυνοι.Χιαστοί, κατάγματα , προσαγωγοί διαστρέμματα είναι στο πρόγραμμα με ευθύνη και των γηπέδων.

Ναι η νομοθεσία είναι αυστηρή αλλά πρέπει να βρίσκουμε λύσεις όχι να αιτιοολογούμε συνεχώς την αδυναμία.

Παρατηρώ ότι στις διοικήσεις του τοπικού έχουν μπει νέοι παράγοντες με όραμα και πλάνο.Άλλοι με οικονομική δυνατότητα και άλλοι με το μεράκι και την διάθεση προσφοράς, που φέρνουν νέο κόσμο στον χώρο .

Το χανιώτικο ποδοσφαίρο θα έχει την ευκαιρία να ξαναδεί καλές μέρες. Συνεργασία και και ουσία χρειάζεται, όχι ευχές και ” υποσχέσεις”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *