Κατηγορίες
ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ IN THE SPOTLIGHT

Γιάννης Βαρουξάκης: Η ζωή κάνει… κύκλους

Επέστρεψε στην ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ ο Χανιώτης επιθετικός Γιάννης Βαρουξάκης.

Μέσα σε κάτι λιγότερο από δύο μήνες, ο Γιάννης Βαρουξάκης, αφού έψαξε να συνεχίσει την καριέρα του σε δύο χανιώτικες ομάδες, φεύγοντας από την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, τελικώς επέστρεψε σε αυτήν!

Ο Βαρουξάκης έφυγε από την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ μέσα στο καλοκαίρι και στη συνέχεια ανακοινώθηκε από την Παλαιόχωρα, στην οποία φάνηκε ότι θα συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Δεν κατέστη εφικτό…

Στη συνέχεια, έγινε μια προσπάθεια να ενταχθεί στη Σπάθα (έπαιξε μάλιστα φιλικό με την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ), αλλά για διάφορους λόγους δεν υπήρξε συμφωνία.

Αποτέλεσμα; Η επιστροφή Βαρουξάκη στην ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, παίζοντας μάλιστα και στο χτεσινό φιλικό με τον Αστέρα Ρεθύμνου, που πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση…

Στη συνέχεια ανακοινώθηκε η επιστροφή του:

Με τα χρώματα της ομάδας της Α.Ε.Ε.Κ. ΣΥΝ.ΚΑ θα αγωνιστεί και τη νέα χρονιά ο επιθετικός Γιάννης Βαρουξάκης. Ήταν επιθυμία και των δυο πλευρών και έγινε πράξη με τον 28χρονο μάλιστα να αγωνίζεται και στο φιλικό με τον Αστέρα Ρεθύμνου στην Σοχώρα.

Υπενθυμίζεται πως ο Γιάννης Βαρουξάκης παρά την ηλικία του έχει αρκετές εμπειρίες καθώς έχει αγωνιστεί και στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα στην Αγγλία. Αξίζει να σημειωθεί στο φιλικό της Κυριακής με τον Αστέρα Ρεθύμνου είχε καλή παρουσία κερδίζοντας δυο πέναλτι ενώ σκόραρε και ένα τέρμα.