Κατηγορίες
Basket Corner IN THE SPOTLIGHT

Γιαννουλάκης: “Ας γίνουν οι εκλογές να βρούμε πίσω τις μπάλες μας μέσα από τα περιττώματα!”

Καυστική αλλά εντός πραγματικότητας η νέα ανάρτηση-άποψη του προέδρου της ομάδας μπάσκετ του Εργοτέλη, Βαγγέλη Γιαννουλάκη.

Η άποψή του φυσικά έχει ως “πυρήνα” το …μπάχαλο που επικρατεί στο ελληνικό μπάσκετ, με αφορμή τις επικείμενες εκλογές της Ομοσπονδίας.

Η ανάρτηση Γιαννουλάκη:

“Παρακολουθώ με δέος το πανηγύρι σχετικά με τις εκλογές στην ΕΟΚ. Δικαστικές διαμάχες, δηλώσεις με βαρείς χαρακτηρισμους, ορισμός των εκλογών στα χώματα της Λεωφόρου(μάλλον ο covid ψοφάει στο χωμάτινο γήπεδο) σωματεία που πανηγυρίζουν γιατί θα γραφτούν στο μητρώο και θα δουν την πολύτιμη? κάλπη και άλλα πολλά. Εμείς βέβαια που περιμένουμε να δούμε μια καλύτερη μέρα για το άθλημα και έχουμε τακτοποιηθεί το σωματείο μας από το καλοκαίρι περιμένουμε σαν τους μαλ@@ς.Τα πρωταθλήματα ξεκίνησαν τον περασμένο Οκτώβρη, μεταγραφές έγιναν, έντυπα και αυτοκόλλητα δελτίων πληρώθηκαν, προκαταβολές, μισθοί, έξοδα μετακίνησης πληρώθηκαν για 2 μήνες και μετά πίσω στην καραντίνα. Ότι πουν οι ειδικοί λέγαμε τότε, τώρα οι ειδικοί δεν μας αφήνουν να ανταμώσουμε λένε τώρα. Πόσα σωματεία έπαιζαν για χρόνια και σε εθνικές κατηγορίες χωρίς ποτέ να ζητηθεί η αθλητική τους αναγνώριση? Πότε νοιάστηκε για αυτό η ομοσπονδία μας, όχι για να τιμωρήσει αλλά να βοηθήσει και να καθοδηγήσει τις ομάδες; Πόσα σωματεία είναι τώρα που μιλάμε ανοικτά και πόσα θα μείνουν από Σεπτέμβρη; Γι’ αυτό το μπάχαλο φταίνε πολλά και πολλοί, ας γίνουν οι εκλογές να βρούμε πίσω τις μπάλες μας μέσα από τα περιττώματα! Αέερα αδέρφια”!