Κατηγορίες
Αυτοδιοίκηση IN THE SPOTLIGHT Υγρός στίβος

Γιατί απολογήθηκε ο Δήμαρχος Χανίων στον Νίκο Βλαζάκη

Στο πλαίσιο του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων (μέσω τηλεδιάσκεψης) ο Δήμαρχος Παναγιώτης Σημανδηράκης απολογήθηκε στον Νίκο Βλαζάκη.

Ένα μεγάλο “φάουλ” έγινε χτες από τον Δήμο Χανίων στο πλαίσιο των βραβεύσεων των Χανιωτών πολιστών για το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Βραβεύτηκαν οι Δημήτρης Σκουμπάκης και Κώστας Γαλανίδης.

Λόγω των περιορισμών εξαιτίας του κορωνοϊού, δεν ήταν να δυνατόν να κληθούν όλα τα μέλη του ΔΣ στην εκδήλωση, συνεπώς υπήρχε ένα…όριο για τα άτομα που θα έπρεπε να βρίσκονται εντός αίθουσας του ΔΣ.

Το “φάουλ” όμως έγκειται στο γεγονός ότι δεν εκλήθη ο πλέον άμεσα εμπλεκόμενος και ενδιαφερόμενος με την ουσία της εκδήλωσης, δημοτικός σύμβουλος, ο πρώην Ομοσπονδιακός τεχνικός πόλο, Νίκος Βλάζακης. Ένας άνθρωπος που έχει προσφέρει τα μέγιστα στην υδατοσφαίριση αλλά και στον χανιώτικο αθλητισμό, βγάζοντας δεκάδες αθλητές υψηλού επιπέδου.

Ο Δήμαρχος, στο πλαίσιο του ΔΣ, του ζήτησε συγνώμη για αυτή την αβλεψία και τουλάχιστον, μετρίασε τις αρνητικές εντυπώσεις που η αλήθεια είναι ότι μένουν…

mirrorsports.gr