Γήπεδο Μουρνιών: Μέσα Ιουλίου τελειώνουν οι εργασίες για τον νέο χλοοτάπητα – Δρομολογούνται κι άλλες ενέργειες για περαιτέρω ανακαίνισή του

Στα μέσα Ιουλίου προγραμματίζεται να έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες στο γήπεδο των Μουρνιών που θα αποκτήσει μια ακόμα πιο σύγχρονη μορφή, αποτελώντας πόλο έλξης για την περιοχή και κυρίως για τα μικρά παιδιά.

Όπως σημείωσε προ ημερών, (στο προφίλ του στο Facebook), ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας του Μινώταυρου και Δημοτικός Σύμβουλος Χανίων Γιάννης Σπυριδάκης: “Μετά από 3 χρόνια προσπαθειών, αναβολών, εμπλοκών, το έργο μπήκε στην τελική ευθεία…σε μερικές μέρες θα έχουμε έναν ολοκαίνουργιο τάπητα και ένα γήπεδο 8Χ8. Για την περιοχή μας, για τα παιδιά μας, για ολόκληρο τον δήμο μας. Η Περιφέρεια Κρήτης υλοποιεί τη δέσμευση της και την ευχαριστούμε”.

Ενέργειες και για περαιτέρω αναβάθμιση του γηπέδου

Φαίνεται πάντως πως η προσπάθεια ανακαίνισης του γηπέδου των Μουρνιών δεν θα σταματήσει εκεί… Οι προσπάθειες συνεχίζονται ώστε το γήπεδο του Μινώταυρου να αποκτήσει ακόμα πιο σύγχρονη μορφή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του mirrorsports.gr γίνονται προσπάθειες για να αναβαθμιστούν, περαιτέρω, οι κερκίδες του γηπέδου των Μουρνιών, που ήδη έχουν αποκτήσει άλλη μορφή με την τοποθέτηση του σκεπάστρου.

Επίσης δίνεται μεγάλη βαρύτητα στα θέματα ασφαλείας του γηπέδου, ειδικά για τις ακαδημίες που δραστηριοποιούνται εκεί, αλλά και για τους φιλάθλους και τον κόσμο που μαζεύεται στο γήπεδο.

Μπορεί ο Μινώταυρος αγωνιστικά, σε επίπεδο ανδρών , να μένει σταθερά στην Α’ ΕΠΣΧ, χωρίς να φιλοδοξεί (προς το παρόν) σε ανόδους κτλ), αλλά οι άνθρωποι του δουλεύουν πολύ σε επίπεδο αναβάθμισης των υποδομών, γνωρίζοντας ότι αυτό είναι που μένει ως παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές…

Vas Fou

mirrorsportschania@gmail.com