Κατηγορίες
Basket Corner

Γλυνιαδάκης: “Σκοπός μας να αναπτύξουμε το μπάσκετ και μέσα από τα 3on3”

Για πρώτη φορά θα γίνουν στο Ρέθυμνο, το Αρκαλοχώρι, τη Σκιάθο και τα Γιάννενα.

Μεγάλος αναμένεται να είναι ο αριθμός των συμμετοχών στα τουρνουά 3on3 “Τάπα στη βία και το ρατσισμό”, τα οποία διοργανώνουν ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, το ΟΑΚΑ, οι τοπικοί Δήμοι και οι περιφέρειές τους, οι τοπικές Ενώσεις, καθώς και οι Σύνδεσμοι Κριτών και Διαιτητών, υπό την αιγίδα της ΓΓΑ και του πρωτοποριακού προγράμματος “Ζήσε Αθλητικά”.

“Εφέτος τα 3on3 γίνονται σε 8 πόλεις, κάτι το οποίο αποτελεί ρεκόρ. Μάλιστα, για πρώτη φορά θα γίνουν στο Ρέθυμνο, το Αρκαλοχώρι, τη Σκιάθο και τα Γιάννενα, με σκοπό να αναπτύξουμε το μπάσκετ και να δώσουμε την ευκαιρία μέσω αυτής της γιορτής στα παιδιά, να γνωρίσουν το άθλημα που έχει φέρει τις περισσότερες επιτυχίες στη χώρα μας αλλά και να παίξουν μαζί με αυτούς που αγαπούν το μπάσκετ. Στηρίζουμε τους σεισμόπληκτους στο Αρκαλοχώρι και δίνουμε την ευκαιρία στα παιδιά εκεί να έρθουν κοντά στο άθλημα αλλά και να ξέρουν ότι το μπάσκετ είναι κοντά σε αυτά. Το πιο βασικό όμως είναι το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε και αυτό δεν είναι άλλο από το “Τάπα στη βία και το ρατσισμό”. Τα εφετινά 3on3 είναι όλα αφιερωμένα στον Άλκη Καμπανό, ο οποίος δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Θέλουμε να σταματήσει η βία και ο ρατσισμός. Όλοι οι φίλαθλοι όλων των ομάδων παίζουν στα 3on3 με τις φανέλλες των ομάδων τους, κάτι το οποίο θέλουμε να αναδείξουμε και να αποτελέσει παράδειγμα, για να μην έχουμε τέτοια φαινόμενα ξανά”, δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΣΑΚ Ανδρέας Γλυνιαδάκης.

Οι εγγραφές για τα τουρνουά συνεχίζονται και όσοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή, μπορούν να κάνουν κλικ στο παρακάτω LINK: https://3on3streetball.gr/id-3on3.html

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν μεγάλα ονόματα του ελληνικού μπάσκετ και να παίξουν μαζί τους.

Να υπενθυμίσουμε τις πόλεις που θα φιλοξενήσουν εφέτος τα τουρνουά:

21-22 ΜΑΪΟΥ 2022 ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ (ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ)  

28-29 ΜΑΪΟΥ 2022 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΤΟ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΓΑΛΜΑ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ)

 4-5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022 ΟΑΚΑ (P6 – Parking κολυμβητηρίου)  

11-12-13  ΙΟΥΝΙΟΥ 2022 ΣΚΙΑΘΟΣ  (1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ)  

18-19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022 ΙΩΑΝΝΙΝΑ  (ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ)  

25-26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022 ΑΙΓΑΛΕΩ (ΝΙΚ.ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ)  

28-29-30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022 ΡΕΘΥΜΝΟ  (ΑΝΟΙΚΤΑ ΓΗΠΕΔΑ 4ΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ)  

2-3 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022 ΧΑΝΙΑ (1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΧΑΝΙΩΝ – ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 1)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.