Κατηγορίες
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γνωστός δημοσιογράφος ο γιος του 53χρονου βιαστή – Τον έδιωξαν από το μέσο που δούλευε – Η ανάρτησή του

Ο Παναγιώτης Μίχος, γιος του Ηλία που κατηγορείται για βιασμό και μαστροπεία της 12χρονης, πήρε δημόσια θέση στο Facebook.

Θέση- μέσω ανάρτησης στα social media- πήρε ο γιος του Ηλία Μίχου που κατηγορείται για βιασμό και μαστροπεία της 12χρονης από τον Κολωνό. Ο Παναγιώτης Μίχος αναφέρει πως όλα αυτά δεν μπορεί να τα χωνέψει ανθρώπινος νους και αναρωτιέται αν υπάρχει «οικογενειακή ευθύνη», ενώ γνωστοποιεί πως απολύθηκε από την εφημερίδα το «Βήμα» που εργαζόταν με την ιδιότητα του δημοσιογράφου.

Τονίζει πως «με ταύτισαν με όσα κατηγορείται ο πατέρας μου» και καταλήγει «φροντίστε να μη γίνεστε και εσείς κτήνη «σκοτώνοντας», απειλώντας ή καταστρέφοντας ανθρώπους που δεν έχουν καμία ευθύνη».

Αναλυτικά στο post του αναφέρει:

«Οι φρικτές και κτηνώδεις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται ο πατέρας μου δεν χωρούν σε ανθρώπινο νου. Όμως υπάρχει οικογενειακή ευθύνη;

Οι περισσότεροι φαίνεται πως την υιοθετούν. Την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου, η διεύθυνση της εφημερίδας «Το Βήμα» με απέλυσε. Με ταύτισαν με όσα κατηγορείται ο πατέρας μου.

Είμαι πολύ περήφανος που για δύο χρόνια ήμουν διπλωματικός συντάκτης του «Βήματος». Ήταν σπουδαία εμπειρία· την πέτυχα και την έζησα με τη δουλειά μου. Και είμαι περήφανος για αυτό!

Αν υπάρχουν κτήνη που κάνουν όσα ακούμε και διαβάζουμε τις τελευταίες μέρες, φροντίστε να μη γίνεστε και εσείς κτήνη «σκοτώνοντας», απειλώντας ή καταστρέφοντας ανθρώπους που δεν έχουν καμία ευθύνη».

gazzetta.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *