Κατηγορίες
Τοπικό

Γρανίτης: “Δεν ξέρουμε τι σχέδια να κάνουμε”

Αλαλούμ με την ημερομηνία έναρξης των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική με τον Γρανίτη να μην ξέρει πότε θα ξεκινήσουν ώστε να καταστρώσει τα πλάνα του.

Η ανακοίνωση του Γρανίτη, μετά την ανεπίσημη πληροφόρηση ότι τα μπαράζ θα ξεκινήσουν στις 24 αντί 14 Μαΐου.

“Μέχρι τώρα σεβόμενοι την ιστορία της ομάδας και τους ανθρώπους που μας βοηθούν διαχρονικά, προσπαθούμε να είμαστε συνεπείς σε ότι υποσχεθήκαμε στην αρχή της σεζόν (πρώτη φορά στην ιστορία μας πήραμε πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας και πρώτη φορά στην ιστορία μας φτάσαμε στον τελικό του Κυπέλλου Χανίων).

Στο θέμα των μπαράζ, είχαμε πει ότι θέλουμε όσο τίποτα άλλο να προσπαθήσουμε να ανέβουμε στην Γ’ Εθνική (για να φτιάξουμε μια ομάδα με Χανιώτες ποδοσφαιριστές) για το καλό του χανιώτικου ποδοσφαίρου. Δυστυχώς όμως ακόμα δεν ξέρουμε τι σχέδια να κάνουμε. Κάθε μέρα και κάθε στιγμή μας έρχονται καινούργιες ημερομηνίες έναρξης των αγώνων, φτάνουν στα αφτιά μας πληροφορίες ότι ίσως αποκλειστεί κάποια ομάδας και διάφορες άλλες, αλλά προς το παρόν τίποτα επίσημο από την ΕΠΟ.

Κάποιοι αρμόδιοι – αναρμόδιοι ξεχνούν ότι οι ποδοσφαιριστές είναι ερασιτέχνες και δεν ζουν από το ποδόσφαιρο, αλλά πρέπει να δουλέψουν. Τα δικά μας παιδιά είχαν κανονίσει τις δουλειές τους, με βάση την ημερομηνία που είχε αρχικά ανακοινωθεί, δηλαδή την 14η Μαΐου.

Σήμερα μάθαμε, ανεπίσημα βέβαια, για πρεμιέρα των μπαράζ στις 24 του ίδιου μήνα. Ας μας πει κάποιος υπεύθυνα επιτέλους για να προσπαθήσουμε να είμαστε και εμείς συνεπείς, όσο μπορούμε, σε αυτή την προσπάθειά μας”.

Μία απάντηση στο “Γρανίτης: “Δεν ξέρουμε τι σχέδια να κάνουμε””

ΠΟΙΟΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ????ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΕΧΕΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ.ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΣ ΧΑΝΙΩΝ ΠΟΥ ΕΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΜΗΤΡΩΟ ΣΑΣ ΕΧΡΙΣΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΟΥΝ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΛΥΣΗ ΠΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *