Γρανίτης: Ενδιαφέρουσα ημερίδα για μικρούς ποδοσφαιριστές και γονείς (Pic)

Σημαντική πρωτοβουλία από την ομάδα του Γρανίτη. Η ημερίδα θα γίνει το Σάββατο (17/2).

Η σχετική ανακοίνωση:

Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα επιμορφωτική ημερίδα με θέμα τις Ακαδημίες ποδοσφαίρου που απευθύνεται σε γονείς και αθλητές, διοργανώνει το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου στο Χαζήρειο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίας Μαρίνας, ο Α.Π.Σ. Γρανίτης Αγίας Μαρίνας.

Στην ημερίδα που γίνεται με τη συνδιοργάνωση της ΕΠΣ Χανίων, θα συμμετάσχουν διακεκριμένοι ομιλητές που θα αναπτύξουν θέματα που αφορούν το αναπτυξιακό ποδόσφαιρο. Πιο συγκεκριμένα στην ημερίδα θα μιλήσουν ο προπονητής Φυσικής κατάστασης Λεωνίδας Παπαδάκης, ο υπεύθυνος της Ακαδημίας Gerard-Papadakis Μανώλης Παπαδάκης και ο προπονητής τερματοφυλάκων Κώστας Καραγιαννακίδης.

Οι ομιλίες θα γίνουν από τις 12:00 έως τις 14:00, ενώ στις 15:00 θα ακολουθήσει προπονητική μονάδα στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *