Κατηγορίες
Γρανίτης

Γρανίτης: Επιτυχημένη η ημερίδα για τις ακαδημίες (Pics)

Η ημερίδα που διοργάνωσε ο Γρανίτης για τις ακαδημίες ήταν άκρως επιτυχημένη, εξ ού και η σχετική ανακοίνωση της ομάδας της Αγίας Μαρίνας.

Έπειτα από το πέρας της χτεσινής ημερίδας για το αναπτυξιακό ποδόσφαιρο που διοργάνωσε η ομάδα μας στο Χαζήρειο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίας Μαρίνας και στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους εξαιρετικούς εισηγητές που μας έκαναν την τιμή να συμμετάσχουν σε αυτή την πολύτιμη, χρήσιμη και ενδιαφέρουσα εκδήλωση.

Πιο συγκεκριμένα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους κυρίους Leonidas Papadakis Παπαδάκη Λεωνίδα, @Manolis Papadakis Παπαδάκη Μανώλη, Kostas Karagiannakidis Καραγιαννακίδη Κώστα και Likourgos Papadakis Παπαδάκη Λυκούργο για την εξαιρετική παρουσίαση και τους σοβαρούς προβληματισμούς που μας δημιούργησαν σε σχέση με τις γνώσεις μας για το παιδικό ποδόσφαιρο.

Να ευχαριστήσουμε επίσης την ΕΠΣ Χανίων για την αρωγή της σε αυτή τη δράση και τέλος θα θάλαμε να εκφράσουμε τη χαρά μας που στην ημερίδα συμμετείχαν αρκετοί προπονητές και από άλλες Ακαδημίες, πιστεύοντας ότι με τις μικρές μας δυνάμεις συνεισφέρουμε στο αύριο του ποδοσφαίρου μας.

Ο πρόεδρος της ομάδας μας Παύλος Τρουλάκης Troulakis Pavlos και ο τεχνικός διευθυντής του Γρανίτη Μπάμπης Μανάκος με τους εισηγητές της επιμορφωτική ημερίδας Leonidas Papadakis @manolis.papadakis Likourgos Papadakis και Kostas Karagiannakidis ostas Karagiannakidis

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *