Κατηγορίες
Γρανίτης

Γρανίτης: Το “χτίσιμο” μετατέθηκε λόγω καύσωνα

Λίγες μέρες αργότερα μετατέθηκε η πρώτη προπόνηση του Γρανίτη λόγω καύσωνα.

Χτες πάντως έγινε η πρώτη συνάντηση στο ποδοσφαιρικό τμήμα όπου οι ομιλίες που υπήρξαν επιβεβαίωσαν ότι οι στόχοι για φέτος είναι ακόμα πιο υψηλοί.

Η ενημέρωση του Γρανίτη:

Η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας μας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 26 Ιουλίου στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας. Ωστόσο λόγω των υψηλών θερμοκρασιών δεν έγινε προπόνηση, με την έναρξη της προετοιμασίας να μετατίθεται για την ερχόμενη Δευτέρα 31 Ιουλίου.

Η συγκέντρωση αποτέλεσε μια καλή ευκαιρία για να γίνει μια πρώτη γνωριμία ανάμεσα σε νέους και παλιούς ποδοσφαιριστές αλλά και στα στελέχη του προπονητικού τιμ, ενώ ακολούθησαν ομιλίες από τον Πρόεδρο του Συλλόγου μας, Παύλο Τρουλάκη, τον τεχνικό Διευθυντή Μπάμπη Μανάκο και τον προπονητή της ομάδας μας Τάκη Διακάκη. Κοινός παρονομαστής και των τριών, ήταν οι υψηλοί στόχοι που έχουν τεθεί ενόψει της νέας χρονιάς κατά την οποία ο Σύλλογος μας έχει σκοπό να πρωταγωνιστήσει ξανά και να πετύχει ακόμα περισσότερα σε σχέση με την περυσινή ονειρική χρονιά που ο Γρανίτης κατέκτησε το νταμπλ.

Στη συνέχεια μοιράστηκε στους ποδοσφαιριστές ο ιματισμός και όλοι μαζί ανανέωσαν το ραντεβού τους για την ερχόμενη Δευτέρα το απόγευμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *