Κατηγορίες
SUPER LEAGUE 2 ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Γυρνάει στο Μάλεμε ο Πλατανιάς

Σίγουρη θεωρείται η απόφαση για επιστροφή στην παλιά του έδρα.

Μια απόφαση που σίγουρα θα προκαλέσει αρκετές συζητήσεις φαίνεται ότι έχει δρομολογήσει η διοίκηση της ΠΑΕ Πλατανιάς δια του προέδρου της, Μανώλη Μαθιουλάκη.

Όπως τουλάχιστον ο ίδιος αποκάλυψε στους παρόντες της σημερινής σύσκεψης στον Δήμο Χανίων για την πραγματοποίηση έργων συντήρησης στο γήπεδο Περιβολίων, πρόθεση της ποδοσφαιρικής ομάδας του Πλατανιά, τόσο για τα υπόλοιπα ματς φέτος (εφόσον γίνουν) όσο και για τη νέα περίοδο είναι να επισρέψει στο γήπεδο Μάλεμε, εκεί όπου η ομάδα έζησε μεγάλες στιγμές σε Β’ και Γ’ Εθνική.

Είναι μια πρόθεση-απόφαση που, μολονότι μπορεί κάποιος να φανταστεί κάποιους από τους λόγους για τους οποίους λαμβάνεται, θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον, με την επισφράγισή της να υπάρξει μια επίσημη ενημέρωση από την ΠΑΕ που είναι βέβαιο ότι διανύει μια περίοδο στην οποία καλείται, ούτως ή άλλως να λάβει κρίσιμες αποφάσεις για το μέλλον.

Σύσκεψη στον Δήμο Χανίων

Κατά τα λοιπά πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι σύσκεψη στον Δήμο Χανίων όπου αποφασίστηκε η εκτέλεση έργων συντήρησης στο γήπεδο Περιβολίων, όπου για να πραγματοποιηθούν θα πρέπει να γίνει μια τεχνική μελέτη. Τα έργα που κρίνεται απαραίτητο να γίνουν αφορούν το σκέπαστρο αλλά και την ανατολική κερκίδα.

Στη σύσκεψη έδωσαν το “παρών” ο Δήμαρχος Χανίων (Παν. Σημανδηράκης), οι Αντιδήμαρχοι (Αλόγλου, Τσουπάκης και Μιχαηλάκης) καθώς και οι πρόεδροι της ΠΑΕ Χανιά και Πλατανιά, Ροκάκης και Μαθιουλάκης.