Κατηγορίες
Χανιώτικη Επικαιρότητα IN THE SPOTLIGHT Υπόλοιπα αθλήματα

“Γύρος Περιβολίων 2022”

Τι αναφέρεται στην ανακοίνωση.

“Ο Αθλητικός Σύλλογος ΕΘΝΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ Ο ΘΗΣΕΥΣ,η τοπική κοινότητα ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ,ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων δημοτικού  και νηπιαγωγείου σχολείου ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ,ο πολιτιστικός και φιλανθρωπικός σύλλογος «ΓΑΡΙΠΑΣ», ο πολιτιστικός σύλλογος «ΠΟΛΥΠΛΑΝΟ», ο σύλλογος δρομέων υγείας Κίσσαμου η περιφερειακή ενότητα Χανίων και ο δήμος Χανίων διοργανώνουν αγώνα με την υποστήριξη του συλλόγου δρομέων υγείας Χανίων δρόμου με την ονομασία «ΓΥΡΟΣ ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ 2022».

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Μάρτιου 2022 βάση των υγειονομικών πρωτοκόλλων που θα ισχύουν εκείνη την περίοδο στην ευρύτερη περιοχή της δημοτικής ενότητας Περιβολιων Χανίων Κρήτης με σημείο εκκίνησης και τερματισμού το αθλητικό κέντρο Χαρωδιας.

Σκοπός του αγώνα είναι η διάδοση του αθλητικού πνεύματος και η γνωριμία των συμμετεχόντων με τις γειτονιές και τα αξιοθέατα των ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ.

Ο γύρος Περιβολιων 2022 θα περιλαμβάνει αγώνα δρόμου 1χλμ για τα παιδιά δημοτικού, αγώνα τρεξίματος ή δυναμικού βαδην 5 χλμ και αγώνα τρεξίματος 10 χλμ με διαφορετική ώρα εκκίνησης.

Οι αγώνες των 5 και 10 χλμ και ΑΜΕΑ θα έχουν διαγωνιστικό χαρακτήρα με ηλεκτρονική χρονομέτρηση ενώ ο παιδικός αγώνας του 1 κλμ θα είναι χωρίς χρονομέτρηση.

Δικαίωμα συμμετοχής για τους αγώνες 5 και 10 χλμ έχουν ενήλικοι 18 και άνω, παιδιά 13-17 χρ. με υπεύθυνη δήλωση γονέα η κηδεμόνα και παιδιά έως 12 χρονών με υπεύθυνη δήλωση η συνοδεία γονέα η κηδεμονα.Δηλωσεις συμμετοχής θα γίνονται μόνο ηλεκτρονικά στην πλατφόρμα εγγραφής που θα ανοίξει σε λίγες μέρες . Το κόστος συμμετοχής είναι 10 ΕΥΡΩ για τον αγώνα των 10 χλμ. 7 ΕΥΡΩ για τον αγώνα των 5 κλμ και δωρεάν για τον παιδικό αγώνα του 1 χλμ.Αθλητες με δελτίο ΣΕΓΑΣ και παιδιά κάτω των 15 ετών δωρεάν για όλους τους αγώνες.

Κάθε αθλητής για τους χρονομετρουμένους αγώνες θα παραλάβει τον ατομικό αριθμό συμμετοχής, τσιπ χρονομέτρησης, αναμνηστικό μπλουζάκι, αναμνηστικό μετάλλιο ενώ στον αγώνα του 1 χλμ θα δοθούν έπαινοι σε όλους. Η διοργάνωση θα έχει μεριμνήσει για υδροποσία και υγειονομική κάλυψη κατά την διάρκεια του αγώνα ενώ μετά το τέλος των αγώνων θα πραγματοποιηθούν απονομές κυπέλων στους τρεις πρώτους σε γενικές και ειδικές ηλικιακές κατηγορίες  και κατηγορίες ΑΜΕΑ.

Θα προσφερθεί κέρασμα σε όλους”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *